اعضای هیات علمی

شهرام شکرفروش

شهرام شکرفروش

شهرام شکرفروش    (EN Page)

استاد
اتاق: -
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

کتب



مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
مهناز ایزدی ارزو بررسی میزان فراوانی نوچه انگل لینگواچولا سراتا در کبد گوسفند و بز مصرفی شهر شیراز کارشناسی ارشد
یحیی تهمتن تشخیص و شناسایی باکتری E.coli O157:H7 در گوشت گاو و گوسفند به روش کشت و PCR در کشتارگاههای شیراز دکتری 1385/06/28
یحیی تهمتن بررسی میزان آلودگی سالمونلایی گاوهای کشتار شده در کشتارگاه مجتمع صنعتی گوشت فارس کارشناسی ارشد
مریم حسین ابادی فراهانی بررسی فراوانی سارکوسیست در گوسفندان کشتاری شیراز به روش هضمی کارشناسی ارشد
الهه خواجه علی ارزیابی تأثیر مهاری سیستم لاکتوپراکسیداز بر E.coli O157:H7 در پنیر سنتی ایرانی کارشناسی ارشد 1384/12/15
نجمه داوودیان مقایسه روشهای معمول باکتریولوژیک و PCR برای تشخیص لیستریا مونوسیتوژنز در لاشه مرغ کارشناسی ارشد 1383/11/26
سیداصغر دهقان بررسی فراوانی سارکوسیست در بزهای کشتاری شیراز و حومه به روش هضمی کارشناسی ارشد 1379/04/13
مریم رستمی خانه زنیانی بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره پونه کوهی و جوزهندی روی E. coli O157:H7 در جوجه کباب آماده طبخ کارشناسی ارشد
مهدی زارعی ارزیابی آزمایش الکل شیر کارشناسی ارشد
جعفر زبیری بررسی میزان شیوع آلودگی مخفی Psoroptes ovis در گوسفند کارشناسی ارشد
مسعود سامی جداسازی و شناسایی E. coli O157:H7 از مدفوع و شیر گاو به روش IMS و PCR در گاوداری های شیری اطراف شیراز دکتری 1385/08/22
نادر سنمار تشخیص تفریقی گوشت گاو، گوسفند، سگ و الاغ بروش ایمیونوالکتروفورزو آگارژل دیفیوژن کارشناسی ارشد
نازنین صباغ بررسی مقایسه‎ای تأثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین‎های عضله گاو و گوسفند کارشناسی ارشد 1381/04/16
مژگان عباس زاده بررسی تأثیر نمک و pH بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز بوسیله مایکرویو کارشناسی ارشد 1378/12/23
آرش عباسی فر بررسی میزان آلودگی آفلاتوکسین MI در شیرهای تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه شیراز و یافتن منشاء آن در خوراک دام کارشناسی ارشد
کریم قانعی میزان آلودگی آنتی بیوتیکی لاشه‎های گوسفندانی که در کشتارگاه اضطراری مجتمع صنعتی گوشت فارس ذبح می‎شوند کارشناسی ارشد
ایرج کریمی بررسی میزان آلودگی شیر گوسفند و بز به باکتری بروسلا در اطراف شیراز کارشناسی ارشد
بابک کفشچی بررسی سروباکتریولوژیک میزان شیوع آلودگی بروسلائی در گوسفندان کشتاری کشتارگاه شهر شیراز کارشناسی ارشد
خاطره کفشدوزان مطالعه اثر پونه کوهی و جوزهندی بر ماندگاری جوجه کباب آماده طبخ کارشناسی ارشد 1384/02/19
لیلا گلستان خالص سازی نسبی آنزیم اکتینیدین از میوه کیوی و بررسی تأثیر آن بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین‎های گوشت گاو کارشناسی ارشد
حسن گندمی نصرابادی تشخیص تفریقی گوشت خام گاو، گاومیش، اسب و الاغ با استفاده از روشهای مولکولی کارشناسی ارشد 1383/05/03
سمیرا مجاور بررسی اثر مقادیر مختلف چربی، ماده خشک بدون چربی و اسیدیته شیر بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز سویه 4a بوسیله مایکروویو کارشناسی ارشد
صمد مجدی بررسی میزان آلودگی سالمونلایی گاو میشهای ذبح شده در کشتارگاه مجتمع صنعتی گوشت فارس کارشناسی ارشد 1372/10/23
الاله معدلی بررسی مقایسه ای فراوانی، تنوع سویه ای و شاخص های ژنی مقاومتهای دارویی در جدایه های کمپیلوباکتر از نمونه گوشت مرغ، گاو، گوسفند و نمونه های مدفوع بیماران مبتلا به اسهال حاد در شهر شیراز در سال 1397 دکتری 1401/06/28
علی اکبر ملکوتی خواه بررسی پاتولوژیک بیماری یون در گوسفندان ذبح شده در کشتارگاه مجتمع صنعتی گوشت فارس کارشناسی ارشد 1372/11/21
اکبر مهدوی نیا بررسی فراوانی کیست‎های سروزی و خونی روی دریچه‎های دهلیزی- بطنی قلب گاو در گاوهای کشتارگاهی کارشناسی ارشد 1382/12/25
سیدجواد موسوی بررسی میزان آلودگی سالمونلایی گوسفندان کشتار شده در مجتمع صنعتی گوشت فارس و اهمیت بهداشتی آن کارشناسی ارشد 1371/08/27
مجید نیکبخت مبارکه بررسی تأثیر موننسین بر میزان تولید و برخی فاکتورهای شیر گاوهای پر تولید نژاد هولشتین کارشناسی ارشد 1381/07/14
نصراله واحدی نوری بررسی اثر متن آمین در افزایش وزن و کیفیت لاشه بره های پرواری کارشناسی ارشد 1372/07/29
مرضیه ورع بررسی اثر ضد باکتریایی اسانس‎های پونه کوهی و جوزهندی در مهار رشد سالمونلا انتریتیدیس در فرآورده جوجه کباب آماده طبخ کارشناسی ارشد
مریم عباس والی بررسی اثر تحریک الکتریکی لاشه بر تغییرات پس از کشتار و کیفیت گوشت گوسفند دنبه دار ایرانی دکتری 1389/06/01
خدیجه ابهری مقایسه روش الیزا با روش PCR در تشخیص انگل توکسوپلاسما گوندی در گاو کارشناسی ارشد 1389/11/16
خدیجه ابهری بررسی اثر باسیلوس کواگولانس و اینولین در موشهای صحرایی روماتیسمی شده با ادجوانت کامل فروند دکتری 1394/04/23
بنت الهدی عالیشوندی بررسی میزان آلودگی شیر خام و پاستوریزه به سویه های بیماری زای Yersinia enterocolitica کارشناسی ارشد 1393/06/30
لادن امین لاری بررسی اثر پروبیوتیکهای لاکتوباسیلوس پلانتارومو باسیلوس کواگولانس و پربیوتیکهای اینولین و منان بر پروفایل چربی موش‌های صحرایی دکتری 1395/04/13
آرمان باب بررسی اثر تجویز خوراکی پروبیوتیک‌های لاکتوباسیلوس رامنوسوس، لاکتوباسیلوس هلوتیکوس، باسیلوس ایندیکوس و بیفیدوباکتریوم لانگوم بر روی حس درد در موش صحرایی کارشناسی ارشد 1400/06/31
سارا بصیری بررسی اثر عصاره متانولی پوست انار بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و تغییرات کیفی در میگو نگهداری شده در کنار یخ دکتری 1392/04/29
سارا بصیری تأثیر دماهای مختلف انکوباسیون بر رشد و توکسین زایی باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس تایپ D کارشناسی ارشد 1386/04/18
عنایت اله بریزی برآورد شیوع و شناخت ریسک فاکتورهای آلودگی به کامپیلوباکتر در گله‌های ماکیان گوشتی شهرستان شیراز به وسیله کشت کارشناسی ارشد 1389/07/05
عنایت اله بریزی بررسی اثر پوشش کیتوزان غنی شده با عصاره پوست انار بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی ماهی قزل آلای بسته بندی شده در شرایط انجماد. دکتری 1394/03/31
زینب بینا مقایسه روش الیزا با روش PCR در تشخیص انگل توکسوپلاسما گوندی در گوسفند و بز کارشناسی ارشد 1389/11/20
حسین درویشیان ریسک فاکتورهای تلفات بین راهی و حذف کشتارگاهی لاشه های جوجه های گوشتی در شهرستان شیراز کارشناسی ارشد 1399/06/30
آرزو درویشی شناسایی باکتری Vibrio parahaemolyticus درمیگوهای صید شده وحشی و پرورشی استان بوشهر با استفاده از روش های میکروبیولوژی و PCR کارشناسی ارشد 1394/08/05
مریم داور بررسی تاثیر افزودن لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده بر روی خصوصیات نوشیدنی انبه دکتری 1395/12/04
مرجان دهقان mRNA به عنوان نشانگری در زنده بودن باکتری سالمونلا کارشناسی ارشد 1388/02/28
وحید دیانت پور بیان پروتئین میکروسین S (MccS) در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس و ارزیابی برخی فعالیت های بیولوژیکی آن دکتری
زهرا عبادی تهیه و بررسی پد جاذب‌ الرطوبه–آنتی باکتریال با ویژگی زیست‌تخریب‌پذیری بمنظور استفاده در بسته‌بندی گوشت مرغ دکتری 1400/01/22
هادی ابراهیم نژاد بررسی اثر ضد میکروبی کیتوزان و اسانس پونه کوهی روی کارشناسی ارشد
زهرا ارجائی اثر ضد قارچی باکتری¬های اندوفیتی تعدادی از گیاهان دارویی استان فارس دکتری 1397/06/27
راحله فرهی اشتیانی بررسی اثر غلظتهای مختلف نمک و چربی بر خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی پنیر لاکتیکی پروبیوتیک دکتری 1398/11/30
حجت اله گل کاری بررسی امکان جایگزینی پروتئاز گیاه کارده با رنت درپنیر سفید ایرانی دکتری 1394/11/03
رضا حبیبی منش بررسی تاثیرات عصاره متانولی پوست انار بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی ماهی قزل آلای بسته بندی شده در شرایط انجماد. کارشناسی ارشد 1392/11/14
هانیه حقیقت خواه دکتری
زویا حقیقی مدل سازی نحوه ی رشد استافیلوکوکوس ارئوس متاثر از عصاره ی پوست انار، نایسین، دما و pH در سیستم براث کارشناسی ارشد 1390/12/20
مجید هاشمی مقایسه خصوصیات بستنی‌های پروبیوتیک، پری‌بیوتیک‌ و سین‌بیوتیک حاوی بیفیدوباکتریوم لاکتیس، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، باسیلوس کواگولانس، اینولین و لاکتولوز دکتری 1392/12/10
مهدی هاشم پورصادقیان عنوان فارسی بررسی تاثیر گلیکیشن بر خواص عملکردی نایسین دکتری 1396/12/16
کیانا ایرانی پرست بررسی فراوانی آلودگی گوسفندان کشتار شده در کشتارگاه شیراز به عامل بیماری یون با استفاده از روش IS900 PCR کارشناسی ارشد 1393/09/02
درنوش جعفر پور جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده مواد ضد قارچی از منابع طبیعی کارشناسی ارشد 1390/10/12
درنوش جعفرپور بررسی اثر باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم با اینولین بر اثرات سمی جیوه و کادمیوم در موش صحرایی دکتری 1394/07/13
رضا جانی پور اثر جایگزینی نسبی شکر با شیره انجیر بر زنده مانی باسیلوس کواگولانس و خواص فیزیکوشیمیایی در بستنی شیری پروبیوتیک کارشناسی ارشد 1393/07/29
پانته‌آ جاویدی جداسازی و شناسایی گونه‌های مختلف سودوموناس‌ پروتئولیز کننده از شیر خام کارشناسی ارشد 1401/11/15
زهرا کشاورزی بررسی مقایسه ای تشخیص (تعیین) شیر خشک در شیر پاستوریزه وUHT کارشناسی ارشد 1390/11/10
الهه خواجه علی بررسی تاثیر نایسین و بسته بندی در اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات شیمیایی میکروبی و حسی کالباس های امولسیونی دکتری 1390/10/27
سپیده خلعتبری لیماکی جداسازی و شناسایی فاژهای اختصاصی اشریشیاکلی O157:H7 و استفاده از آن در کنترل زیستی آلودگی سبزیجات خام دکتری 1400/11/15
مجید مجلسی بررسی اثر باسیلوس‌کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر اثرات سمی جیوه و کادمیوم در موش صحرایی دکتری 1394/05/17
مژگان منظری بررسی مقایسه ای فراوانی، تنوع سویه ای و شاخص های ژنی مقاومت های آنتی بیوتیکی در جدایه های سالمونلا از نمونه گوشت دام و طیور و نمونه های مدفوع بیماران مبتلا به اسهال حاد در شهر شیراز در سال 97 دکتری 1401/09/27
سمیه مذکور جستجوی استرپتومایسس¬های مقاوم به حرارت درخاک منطقه‌ی گندم‌ بریان کویر لوت کارشناسی ارشد 1392/07/08
سمیه مذکور ارزیابی عفونت ناشی از Salmonella Typhimurium در موش های صحرایی تغذیه شده با جیرة حاویِ پروبیوتیک های Bacillus subtilis و Bacillus coagulans دکتری 1398/04/04
ریحانه مقسم حمیدی بررسی ارتباط فنوتیپی و ژنوتیپی استافیلوکوکهای جدا شده از منابع دامی و انسانی و تولید انتروتوکسین در آنها کارشناسی ارشد 1392/06/12
ریحانه مقسم حمیدی ارزیابی تأثیر ترکیبات شیمیایی آب الکترولیز شده خنثی، لاکتات کلسیم و پراکسی استیک اسید در کاهش جمعیت لیستریا مونوسایتوژنز، سالمونلا تایفی موریوم و اشرشیا کلای تلقیح شده به لاشه طیور دکتری 1399/06/31
لیلا منجذب مرودشتی شناسایی میکروارگانیسم‌های تولید کننده فیتاز از منابع طبیعی و تعیین ویژگی آنزیم‌های تولید شده کارشناسی ارشد 1391/07/12
مرجان مروجی تشخیص تفریقی گوشت پخته گاو، گاومیش، اسب و الاغ با اسفاده از روشهای مولکولی کارشناسی ارشد 1383/11/26
عماد معتمد بررسی زنده مانی دو باکتری پروبیوتیک در شرایط شبیه سازی شده معده¬ای روده¬ای در حضور پروتئین آب پنیر کارشناسی ارشد
سیده مائده موسوی داودی بررسی عوامل باکتریایی ورم پستان واگیر در شیر مخزن برخی از گاوداری¬های استان فارس و ارتباط آن با شاخص‌های مدیریتی گله کارشناسی ارشد 1391/07/18
نوشین نجفی تیره شبانکاره بررسی الگوی غیر فعال شدن پاتوژن¬های آغوز گاو هولشتاین به هنگام گرمادهی دکتری
الهام نصیری بررسی اثر اسانس آویشن بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و تغییرات کیفی در میگو نگهداری شده در یخ کارشناسی ارشد 1392/06/31
صفورا پشنگه بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی استافیلوکوکوس¬های جدا شده از شیر بز و گوسفند با قابلیت تجزیه¬ی هیستامین دکتری 1396/04/20
مریم پورمنتصری ارزیابی اثر Bacillus subtilis PY79 بر سمیت سلولی کلستریدیوم پرفرینجنس تیپ A در کشت سلول CaCo-2 دکتری 1395/06/23
مریم پورمنتصری عنوان :استفاده از روش multiplex-PCR در شناسایی گونه‌های مختلف کلستریدیوم بوتولینوم و شناسایی سم آن با استفاده از تکثیر توالی نواحی اتصال سموم آن کارشناسی ارشد 1391/06/28
محمد رییسی خالص سازی نسبی آنزیم پروتئاز گیاه کارده و بررسی تاثیر آن بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت وفرآورده های امولسیونی آن دکتری 1394/11/26
سمانه رحم دل بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی استافیلوکوکوس های جدا شده از شیر بز و گوسفند با قابلیت تولید باکتریوسین دکتری 1396/11/28
فاطمه رضائی ببررسی اثر ضد میکربی باکتری باسیلوس کواگولانس بر اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا و باسیلوس سرئوس کارشناسی ارشد 1393/06/31
فاطمه رضایی بررسی تاثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی نانوامولسیون¬ اسانس¬های دارچین، میخک و آویشن شیرازی بر تغییرات میکروبی، شیمیایی و حسی میگوی سفید اقیانوسی طی نگهداری در یخچال. دکتری 1400/02/29
رضا رضاپور بررسی اثر سه نوع پروبیوتیک ¬مختلف در جوجه¬های گوشتی در مواجه با استرس تراکم دکتری
ساناز روشن زاده جداسازی و بررسی ویژگی های فنوتیپی، ژنوتیپی وتکنولوژیک باکتریهای آغازگر ماستهای بومی ایران کارشناسی ارشد 1390/10/13
سمیه صادقی گوغری بررسی باقیمانده آنتی بیوتیکی و آفلاتوکسین در شیر گاوداریهای صنعتی شهرستانهای شمال استان کرمان دکتری 1398/06/25
شیرین صفائیان بررسی حضور باکتری زنده Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis در چهار گروه شیر( شیر خام, شیر پاستوریزه, شیرفرا دماUHT)) ,شیر فراپاستوریزه(ESL)) با استفاده از روش RT-PCR کارشناسی ارشد 1399/07/30
معصومه صمدی ارزیابی اثر ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیتی حاوی اکسید منیزیم در ترکیب با پلی‌ال‌لایزین بر علیه اشرشیا کلای O157:H7 ولیستریا مونوسیتوجنز در گوشت گاو بسته بندی شده تحت شرایط خلاء دکتری 1395/06/31
ارتین شیبانی آلودگی رحم به نئوسپورا کانینوم در گاوهای شیری و ارتباط آن با آلودگی سرمی: مطالعه‌ی کشتارگاهی کارشناسی ارشد 1401/06/31
سجاد شکری تاثیر امواج التراسوند بر زنده‌مانی، خصوصیات رشد و فعالیت‌های متابولیکی باکتری‌های استارتر در فرآورده‌های شیر دکتری 1399/05/28
وحیده تقدسی بررسی فراوانی آلودگی گاوهای کشتار شده در کشتارگاه شیراز به باکتری لپتوسپیرا با استفاده از تکنیک های مولکولی کارشناسی ارشد 1391/07/11
سمانه تاج بخش شناسایی عوامل فساد محصولات گوشتی امولسیونی وکیوم شده و بررسی اثر کشت های حفاظتی جهت مهار آن ها دکتری 1403/06/28
محمدهاشم یوسفی تاثیر افزودن آرد تخم کتان بر ویژگی های کیفی همبرگر کارشناسی ارشد 1397/06/31
علی احسانی پهراباد ررسی تغییرات بعضی از آنزیمها و پروتئین ها درگوشت و فرآورده های گوشتی به عنوان شاخص فرآیند حرارتی دکتری 1383/07/08
مهدی اصالت پناه فردجهرمی برآورد شیوع و شناخت ریسک فاکتورهای آلودگی به لیستریا مونوسیتوژنز در گله‌های ماکیان گوشتی شهرستان شیراز کارشناسی ارشد 1389/07/13
سینا الهیاری : اثر افزودن نانو سیلور در جیره¬ی جوجه¬های گوشتی بر سیستم ایمنی و جمعیت فلور میکروبی روده کارشناسی ارشد 1388/06/11
سودابه بازرگان بررسی فعالیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عسل خرما کارشناسی ارشد
نادر بختیاری بررسی دو روش سریع برای تشخیص تولید آنزیم بتالاکتاماز در باکتریهای خانواده انتروباکتریاسه مقاوم به آمپی سیلین جدا شده از لاشه گاو در مجتمع صنعتی گوشت فارس کارشناسی ارشد 1373/02/19
سیدجمال بصیری بررسی میزان آلودگی لاشه‎های طیور مصرفی در شهر شیراز به کمپیلو باکترها و اثرات آن در بهداشت عمومی کارشناسی ارشد
بیژن بهادرمنش گلیکوزیله کردن اوومیکوئید سفیدة تخم مرغ و تعیین خواص بیوشیمیایی و ضد میکروبی آن کارشناسی ارشد
محمد رضا تابنده بررسی تأثیر ضد عفونی کننده‎های متداول بر باکتری استرپتوکوکوس منطقه‎ای جدا شده از ماهیهای قزل‎آلای بیمار استان فارس در سالهای 1381، 1382 و 1383 (شرایط آزمایشگاه و تانک‎های پرورش ماهی) کارشناسی ارشد
علیرضا خاکپور بررسی اثرات ضد قارچی اوژنول کارشناسی ارشد
رضا خرمی سروستانی شمارش کلی فرم ها، باکتری های مقاوم به حرارت و باکتری های سرما دوست در شیر مخزن تعدادی از گاوداری های استان فارس و ارتباط آن با شرایط مدیریتی گله" کارشناسی ارشد 1392/12/05
نسترن خواجه یی درون¬پوشانی پروبیوتیک¬های لاکتیکی به روش کروی¬سازی معکوس به منظور افزایش زنده-مانی در مواد غذایی و شرایط مشابه دستگاه گوارش دکتری 1401/10/03
ناصر دربان مقامی اندازه گیری حداقل غلظت ممانعت کننده از رشد (M.I.C.)، آنتی بیوتیکهای متداول بر روی سالمونلاهای جدا شده از گوسفندان و گاوان اطراف شیراز کارشناسی ارشد 1373/08/18
فرشاد ذاکری ژیاردیازیس در انسان و حیوانات کارشناسی ارشد
وحیدرضا رنجبرجمال آبادی بررسی تأثیر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی سیر در گوشت شتر کارشناسی ارشد 1385/11/16
حسین زهتاب تعیین عوامل باکتریایی لنفادنیت چرکی در گوسفندان کشتار شده در مجتمع صنعتی گوشت فارس کارشناسی ارشد
حمیدرضا فلاح بررسی تأثیر فاز رشد و قند بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز بوسیله مایکروویو کارشناسی ارشد
علی صفر ماکنعلی بررسی و شناسایی متاسستود کارشناسی ارشد 1371/08/25
غلامرضا مرادی فارسانی بررسی تعییرات پارامترهای خونی، بیوشیمیائی سرم و ادرار گوسفندان پرواری تحت تأثیر داروی متن آمین کارشناسی ارشد 1372/07/29
حسین معتمدی نصرآبادی بررسی تأثیر نوع و غلظتهای مختلف نمک و مدت زمان نگهداری در یخچال بر روی آنزیمهای آنتی اکسیدان و اکسیداسیون لیپیدها در گوشت گاو، شتر و مرغ کارشناسی ارشد 1385/04/26
ایمن منصف بررسی اثرات طعم بخشی و ضدمیکروبی ادویه های آویشن و میخک در جلوگیری از رشد باکتریهای بیماری زا ( L. monocytogenes و Sal. enteritidis) کارشناسی ارشد 1382/12/20
محسن نصیری نسب رفسنجانی مطالعه آلودگی کریپتوسپوریدیایی در کاهوی مصرفی شهر شیراز کارشناسی ارشد
بهار نیری فسائی بررسی اثر مقادیر مختلف چربی، ماده خشک بدون چربی و اسیدیته شیر بر تخریب لیستریا مونوسیتوژنز بوسیله مایکروویو (تیپ 4b) کارشناسی ارشد
علی محمد هداوندمیرزایی بررسی آلودگی لاشه طیور به لیستریا در کشتارگاههای اطراف شیراز و اثرات آن در بهداشت عمومی کارشناسی ارشد 1370/09/27
هدایتعلی ورهرام افزایش عمر ماندگاری لاشه طیور تازه با غوطه ور سازی در محلول های شیمیایی مختلف دکتری 1385/06/29
غلامرضا یوسف نژاد بررسی هیداتیدوز تجربی ایجاد شده توسط اجزاء مختلف کیست هیداتید در حیوانات آزمایشگاهی کارشناسی ارشد 1377/04/23
اسماعیل عباسی تاثیر پوشش ژل کتیرا حاوی مایع رویی فاقد سلول (CFS) لاکتوباسیلوس کورواتوس و لاکتوباسیلوس ساکی بر شاخص های کیفیت میکروبی و فیزیکوشیمیایی و ماندگاری میگوی سفید اقیانوسی طی نگهداری در یخچال دکتری 1402/05/03
سپیده علاسوندزراسوند بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی وعملکردی و الگوی الکتروفورزی گوشت شترمرغ و تهیه یک محصول گوشتی ازآن کارشناسی ارشد 1389/04/01
نصیره علوی بررسی اثر افزودن ریزجلبک های اسپیرولینا و کلریلا بر اکسیداسیون روغن زیتون بکر طی دوره نگهداری تسریع شده کارشناسی ارشد 1394/03/23
الهه امانی نبی بررسی ویژگی های میکروبی ، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست های تولید شده توسط باکتری های آغازگر جدا شده از ماست های بومی ایران کارشناسی ارشد 1392/12/05
لادن امین‌لاری کلون کردن و بیان آنزیم پروکیموزین نوترکیبب در باکتری لاکتوکوکس لاکتیس. کارشناسی ارشد 1390/06/07
محمدعلی ارجمندی تاثیر تلقیح لاکتوباسیل (پلانتاروم و بوخنری)، آنزیم¬های تجزیه کننده الیاف (سلولاز و زایلاناز) و ملاس بر ترکیب شیمیایی، میکروبی و پایداری هوازی بیلاژ یونجه خرد نشده دکتری
عیسی عسگری بررسی آلودگی میکروبی‏، سطح ایمونوگلوبولین G و روش های مدیریت آغوز در گاوداری های منتخب استان فارس دکتری 1400/11/15
مریم بهادری مشخصات پلاسمیدی مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی در باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس تیپ A کارشناسی ارشد 1391/06/27
سهیل دانش بررسی مقایسه سه روش عمل‌آوری در گوشت شتر کارشناسی ارشد 1387/02/03
حامد دهقانی تاثیر پوشش‌ صمغ دانه ریحان ترکیب شده با اسانس‌های آویشن شیرازی و مرزه بر ماندگاری یخچالی فیله مرغ کارشناسی ارشد 1397/06/31
مریم دهقانی تأثیر سالینومایسین بر الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی در باکتری ای.کلای کارشناسی ارشد 1390/11/05
مهناز دهقانی فعالیت ضد میکروبی و عملکرد لیمونن، کومین آلدهید، یوژنول و منتول در برابر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی کارشناسی ارشد 1397/02/30
سهیل اسکندری قرابقلو بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی و MIC در باکتریهای هوازی دستگاه گوارش مرغهای مادر گوشتی، پرندگان وحشی اطراف مرغداری ها، تخم مرغها، جوجه های یکروزه و لاشه نیمچه های گوشتی دکتری 1384/04/21
مهین فلاح بررسی مقایسه ای روش های امپدانس، کروموژنیک و مرجع در شناسایی آلودگی به انتروکوک ها در مواد غذایی کارشناسی ارشد 1395/09/15
قاسم فرجانی کیش مطالعه آلودگی کریپتوسپوریدیایی و ژیاردیایی در آب هویج و آب طالبی مصرفی شهر شیراز کارشناسی ارشد 1387/07/15
زهرا فرقانی اثر آنزیم ترانس گلو تامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی برگر گیاهی کارشناسی ارشد 1393/12/11
محمود فروزان تبار بررسی اثر ریز پوشانی بر خصوصیات فیزیکی، حسی و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدفیلوس در ماست دکتری 1398/06/27
افسانه غفاری کاربرد مواد ضد میکروبی طبیعی جهت مهار باکتریهای عامل فساد سالاد سیب‌زمینی صنعتی بر پایه سس مایونز کارشناسی ارشد 1396/06/25
نیلوفر غلامی بررسی کیفیت میکروبی و ترکیبات شیر مخزن برخی از گاوداریهای استان فارس و بررسی عوامل باکتریایی ورم پستان محیطی در آنها کارشناسی ارشد 1401/11/15
علی گودرزتله جردی خالص سازی و بررسی اثرات ضد میکروبی اووترانسفرین سفیده تخم مرغ کارشناسی ارشد 1389/07/25
نجمه السادات هادی خانی تاثیر ? هفته مصرف مکمل پروبیوتیک بر حس عمقی و زمان رسیدن به حداکثر گشتاور عضلات مفصل زانو به دنبال خستگی عصبی-عضلانی در مردان بدنساز کارشناسی ارشد
لیلا حاجی پور جداسازی، خالص سازی و بررسی خواص پپتیدهای بیواکتیو(مولکول های فعال زیستی) از سفیده تخم مرغ کارشناسی ارشد 1390/12/20
افشین حمزه لو بررسی تأثیرِ روش عمل‌آوری در گوشت شتر بر روی لیستریامنوسیتوژنز و ایکولای او 157 به رورش ام پی ان و پی سی آر کارشناسی ارشد 1391/05/11
سعیده هاشمی نسب اثر غلظتهای مختلف ازن بر روی خواص عملکردی و میکروبی خمیر مرغ کارشناسی ارشد 1393/12/16
سیدحمیدرضا هاشمی تبار مقایسه دو روش سنجش بقایای آنتی بیوتیکی در لاشه جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد 1397/03/23
سمیه حیدری اثر جایگزینی خرما بجای شکر بر محتوای آنتی اکسیدانی بستنی شیری و اثر آن روی قند خون موش صحرایی کارشناسی ارشد 1390/08/04
نغمه حیدری تاثیر موسیلاژ بامیه، تخم کتان و به دانه بر خصوصیات میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست هم زده کارشناسی ارشد 1396/04/11
سارا حسین پور تولید سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت کارشناسی ارشد 1390/05/11
سیده معصومه حسینی مقایسه اثر دانه کفیر، نوشیدنی کفیر و ترکیب آنها در پیشگیری از عفونت تجربی سالمونلا تایفی موریوم در موش صحرایی دکتری
معصومه ایزدی تولید پودر ماست به وسیله خشک کن پاششی و ارزیابی ویژگی های میکروبی و فیزیکوشیمیایی آن کارشناسی ارشد 1390/06/06
بهاره ایزدی اثر افزودن پروبیوتیک باسیلوس کوآگولنس به جیره گاو شیری بر کیفیت شیر خام: تعداد سلول های سوماتیک، سطح آمیلوئید A، هاپتوگلوبین و برخی شاخص های کیفی شیر دکتری 1398/06/26
معصومه ایزدی تاثیر درون پوشانی Lactobacillus rhamnosus GG با پری¬بیوتیک¬ها به روش خشک کردن انجمادی بر زنده¬مانی آن در شیر خشک نوزاد دکتری 1403/06/07
ندا کریمی خرمی افزایش حلالیت پروتئین های ماهی با بکارگیری آنزیم اکتینیدین خالص شده از میوه کیوی کارشناسی ارشد 1390/12/24
ملیحه کرامت اثر افزودن اسانس رزماری، زیره سیاه ایرانی، آویشن شیرازی و آویشن باغی بر اکسیداسیون روغن زیتون بکر کارشناسی ارشد 1394/03/10
آزاده خادمی تولید نوشیدنی عملگرا بر پایه پروتئین های هیدرولیز شده ی آب پنیر کارشناسی ارشد 1391/06/29
سعید خالدیان تاثیر پوشش ژل کتیرا حاوی عصاره الکلی پوست لیمو، در تغییرات کیفی و ماندگاری میگوی پاسفید غربی نگهداری شده در دمای یخچال. دکتری 1400/03/26
محمدرضا خیراندیش بررسی اثرات خوراکی پکتین بر پارامترهای رشد، ایمنی ، دفاع آنتی اکسیدانی و محافظت در برابر مسمومیت با کادمیوم و میکروپلاستیک در خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus Leptoductylus) دکتری
فهیمه خجسته تعیین الگوی مقاومت‌های آنتی‌بیوتیکی در باکتری سالمونلا جدا شده از طیور در استان فارس با استفاده از PCR کارشناسی ارشد 1390/10/13
ازیتا خورسندی ارزیابی اثر ترکیبی اسانس روغنی دارچین، EDTA و نایسین بر ماندگاری کالباس های امولسیونی برش خورده در بسته بندی های تحت خلاء کارشناسی ارشد 1393/12/16
راحم خوش بخت مقایسه عوامل حدت نمونه های کمپیلوباکتر جدا شده از منابع مختلف دکتری 1392/04/18
آرش کیامرثی تولید نوشیدنی کفیر بر پایه ی شیر بادام و بررسی کیفیت آن در شرایط نگهداری در یخچال. کارشناسی ارشد 1400/11/05
مرجان مجدی نسب طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA-نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا کارشناسی ارشد 1388/06/31
سیدمحمد مظلومی استفاده از آنتی ژنهای مختلف گونه استرپتووکوکوس بیماریزای منطقه‎ای در ایمن سازی ماهیهای قزل آلای رنگین کمان کارشناسی ارشد 1380/12/15
الهه میرصادقی بررسی تأثیر تجویز Salinomycin بر روی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری Clostridium difficile جدا شده از مدفوع موش کارشناسی ارشد 1392/10/03
فاطمه مبرائی ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکوشیمیایی کرایوژل فعال ژلاتین - کیتوزان غنی شده با پلی-ال¬لایزین کارشناسی ارشد 1401/11/15
سیدپویا مدبر بررسی جذب زیستی فلز سرب توسط موسیلاژ،در شرایط آزمایشگاهی و موش صحرایی کارشناسی ارشد 1397/02/25
سیده فاطمه معزی چالش ها و رفتارهای اخلاقی در صنعت مرغداری؛ مورد مطالعه مرغداری های شهرستان شیراز کارشناسی ارشد 1391/02/16
مریم السادات معزی تعیین خصوصیات مولکولی Staphylococcus aureusهای جدا شده از گوشت با استفاده از روش پالس فیلد ژل الکتروفورز کارشناسی ارشد 1395/06/31
سید مسعود محمدی افزایش ماندگاری و بهبود خواص ارگانولپتیکی پنیر آنزیمی ایرانی با استفاده از فعال سازی سیستم لاکتوپرکسیداز، میکروفیلتراسیون و سیستم باکتوفیوژ دکتری
پریا مشتاقی زاده بررسی الگوی فساد میکروبی پنیر آنزیمی ایرانی و افزایش زمان ماندگاری آن با کاربرد زیست نگهدارنده‌ها کارشناسی ارشد 1403/06/27
زهرا موسوی کنترل رهش پلی¬ال¬لایزین از فیلم ترکیبی ژلاتین ¬ماهی-کیتوزان با استفاده از عوامل شبکه ساز گلوتارالدئید و سینامالدئید کارشناسی ارشد 1399/06/29
سیده سوگند نسابه اصل بررسی تاثیر هشت هفته تمرینات مقاومتی و مصرف مکمل پروبیوتیک بر متابولیسم استخوان در رت های اوارکتومی شده کارشناسی ارشد 1402/06/29
سمانه نظری اثر آنزیم فیتاز و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، گوارش‌پذیری مواد ‌مغذی و ویژگی‌های لاشه در جوجه‌های گوشتی راس کارشناسی ارشد
منیژه نگهداری فر بهینه سازی فرمولاسیون سوسیس گیاهی با استفاده از هیدروکلوئیدهای مختلف و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن کارشناسی ارشد 1395/12/18
رقیه نجاتی بررسی اثر تکنیک ریز پوشانی کردن پروبیوتیک ها بروی خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سین بیوتیک تولید شده با پروسه فراپالایش دکتری 1390/06/27
هما نیکنام بررسی اثر ضدسرطانی عصاره ی هگزانی پیاز به عنوان مهارکننده ی تلومراز بر بیان ژن آنتی آپوپتوتیک cyclin D1 کارشناسی ارشد 1399/06/31
راحله استوان ارزیابی اثر Bacillus subtilis بر سمیت سلولی سالمونلا تایفی موریوم در محیط کشت سلول CaCo-2 دکتری 1395/10/26
مینا پورجولا تولید و جداسازی پپتیدهای زیست فعال از فرآورده لبنی کشک و تعیین خواص ضدباکتریایی، ضدفشارخون و آنتی اکسیدانی آن ها دکتری 1394/04/13
مصطفی پور تیموری شناسایی کامپیلوباکتر فتوس ونرالیس در گاو شیری منطقه فارس با استفاده از تکنیک PCR کارشناسی ارشد 1390/09/13
پردیس راد بهینه کردن شرایط تخمیر غیرمداوم و نیمه مداوم برای رشد باسیلوس ایندیکوس پروبیوتیک کارشناسی ارشد 1396/12/19
مریم رحیمی کاکلکی تأثیر عصاره میوه خشک زرشک (.Berberis spp) بر رشد قارچ Fusarium oxysporum و تولید زیرالنون و مطالعه تغییرات مورفولوژیک قارچ با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی دکتری 1402/11/15
فاطمه رحیمی تأثیر هشت هفته تمرین مقاومتی همراه با مصرف مکمل پروبیوتیک بر سطح فاکتور نوروتروفیک مشتق از مغز و حافظه فضایی در رت های اوارکتومی شده کارشناسی ارشد 1402/06/19
فاطمه راجی تولید و تعیین ویژگی‌های فیلم نانوکامپوزیت بر پایه ایزوله پروتئین آب پنیر، پلی‌لاکتیک اسید و نانوفیبر سلولز حاوی باکتری‌ لاکتیک اسید و اینولین در پنیر تازه دکتری
اعظم رنجبر اثرهای ترکیبی اتمسفر اصلاح‌ شده و تیمار تدخینی تیمول بر ویژگی¬های کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نی‌ریز دکتری 1401/06/21
دانا رسائی اثر تجویز اسپری سه نوع مختلف پروبیوتیک بر عفونت تجربی آنفلوانزا (H?N?) در جوجه های گوشتی دکتری 1402/06/06
روشنک روح پرور مقایسه ویژگی‌های کیفی همبرگرهای سالم‌تر و کم‌چرب فرموله شده با هیدروژل، اولئوژل، امولسیون‌ژل و ژل دوگانه به عنوان جایگزین‌های چربی حیوانی کارشناسی ارشد 1401/06/19
طاهره روشن ضمیر تاثیر پوشش ژل کتیرا حاوی پست بیوتیک های برخی لاکتوباسیلوس ها بر شاخص های کیفیت میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ماندگاری میگوی سفید طی نگهداری در یخچال دکتری
آذین سعادت زاده مسجدی بررسی شیوع مقاومت به آنتی‌بیوتیک و ژن mecA در استافیلوکوکوس‌های جدا شده از شیر بز و گوسفند کارشناسی ارشد 1398/10/15
شهین ثابت سروستانی اثر افزودن نانو مس و الیگوساکارید مانان به جیره ی جوجه های گوشتی بر گوارش پذیری مواد مغذی، فلور میکربی روده و عملکرد کارشناسی ارشد 1392/06/18
محمد وحید صادقی سروستانی تعیین فراوانی تیپ های مختلف کلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی مستعد به آلودگی با استفاده از روش های میکروبیولوژی و مولکولی در استان فارس دکتری 1392/09/05
رضا صفدریان قمشه ارزیابی اثر زیست نگهدارنده های مختلف بر میکروارگانیسم های عامل فساد دوغ صنعتی کارشناسی ارشد 1400/06/31
امین صلاحی عنوان فارسی بررسی کیفیت شیمیایی و میکروبی بیلاژ (Baleage) یونجه در دو سطح رطوبت با حضور لاکتوباسیل ها و ملاس دکتری
مریم صالحی بررسی خواص ضدمیکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی تلقیح شده با Propionibacterium freudenreichii کارشناسی ارشد 1392/06/16
مصطفی صیادی ارزیابی روش مولکولی Nested PCR جهت شناسایی عوامل ایجاد کننده بیماری لپتوسپیروز در نمونه های خون و بافت کلیه کارشناسی ارشد 1394/11/12
سید سعید سخاوتی زاده تولید کشک پروبیوتیک صنعتی با استفاده از باکتریهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده و Bacillus coagulans و تعیین مدت زمان ماندگاری آن دکتری 1397/02/01
احسان شاد استفاده از پوشش های حاوی نانوذرات نقره برای بهبود ماندگاری کالباس های امولسیونی برش خورده در بسته بندی تحت خلاء کارشناسی ارشد 1394/06/31
احسان شاد اثر مصرف خوراکی گونه های مختلف لاکتوباسیلوس ها بر تغییرات وزنی و شاخص های متابولیکی و التهابی موش دکتری 1401/06/14
محمدسعید شهرکی بررسی اثر مصرف خوراکی پروبیوتیک بر فاکتورهای دوره رشد و پارامترهای تولید تخم در بلدرچین¬های ژاپنی تحت تأثیر استرس گرمایی دکتری
عیسی شکیب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیائی و میکروبی سس ماهی تولید شده به روش صنعتی کارشناسی ارشد 1387/07/28
فاطمه شریفی جداسازی و شناسایی باکتریوفاژ استافیلوکوکوس اورئوس از فاضلاب و بررسی فعالیت ضد بیوفیلمی آن بر بیوفیلم تشکیل شده بر روی سطوح مختلف در تماس با مواد غذایی و مقایسه آن با پراستیک اسید دکتری
زهرا سهرابی بررسی تأثیر تجویز Salinomycin بر روی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری E.coli جدا شده از دستگاه گوارش سگ کارشناسی ارشد 1391/04/31
ابوالفضل تقریر درون پوشانی پروبیوتیک های Lactobacillus rhamnosus و L. gasseri در امولسیون های دوگانه آب در روغن در آب کارشناسی ارشد 1398/06/31
فاطمه یزدی ارزیابی اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر تخریب برخی آنتی بیوتیک ها و پاتوژن های تلقیح شده به شیر گاو دکتری
محمدهاشم یوسفی جداسازی و بررسی ویژگی‏های باکتریوفاژهای اختصاصی سالمونلا تایفی‏موریوم و ارزیابی عملکرد آنها در درمان عفونت سالمونلایی در مدل حیوانی (رت) دکتری 1403/02/19
علیرضا ذاکری بررسی فراوانی بروسلوز و تب کیو در کارکنان کشتارگاه‌های دام اطراف شیراز کارشناسی ارشد 1400/11/20
نگین زارعی بررسی مهار آنزیمی لیپاز، آلفا آمیلاز و آلفا گلیکوزیدار توسط عصاره‌ی اتانولی گیاهان دارویی و ارزیابی اثرات ضد چاقی گیاهان دارویی انتخاب شده در موش صحرایی دکتری
علی زارع تاثیر یک دوره مصرف مکمل پروبیوتیک بر ظرفیت هوازی ورزشکاران پسر نوجوان کارشناسی ارشد 1401/06/29
اسماعیل ضیائی بهینه کردن شرایط تخمیر غیر مداوم(Batch) و نیمه مداوم (Fed-Batch) برای رشد باکتری باسیلوس کواگولانس و تولید پودر پروبیوتیک با استفاده از خشک کن پاششی کارشناسی ارشد 1391/12/13
سید سعدی جلالی مقایسه روشهای معمول در تشخیص بروسلوز در گاو با روش ایمنوفلورسانس غیر مستقیم (IFA) کارشناسی ارشد 1378/11/25
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
میکروب شناسی اختصاصی مواد غذایی(2) 150472102 2 1 نامشخص 1400/10/15 (0000 - 0000) ترم اول 1400
عفونت ها و مسمومیت های مواد غذایی 150472111 2 1 نامشخص 1400/10/15 (0000 - 0000) ترم اول 1400
بهداشت و صنایع گوشت و فرآورده های آن 150472141 2 1 نامشخص 1400/10/15 (0000 - 0000) ترم اول 1400
بازرسی گوشت 150462022 2 1 هفتگی - 0 (شنبه - 0800 الی 1000) | هفتگی - 1 (یک شنبه - 0800 الی 1200) | هفتگی - 2 (دو شنبه - 0800 الی 1200) | هفتگی - 4 (چهار شنبه - 0800 الی 1200) | هفتگی - 5 (پنج شنبه - 0800 الی 1200) 1400/10/20 (1000 - 1200) ترم اول 1400
میکروب شناسی خوراک دام 150677210 2 1 نامشخص 1400/10/15 (0000 - 0000) ترم اول 1400
نمایش 5 نتیجه