در این آزمایشگاه کلاس عملی درس کنترل کیفی میکروبی مواد غذایی برای دانشجویان عمومی و تخصص برگزار می گردد. همچنین دارای امکانات لازم جهت انجام پروژه و پایان نامه دانشجویان می باشد.
اساتید بخش بهداشت مواد غذایی: دکتر شهرام شکرفروش – دکتر سعید حسین زاده – دکتر سارا بصیری – دکتر مریم پور منتصری
کارشناس آزمایشگاه : شهرزاد یونسیان
شماره تلفن آزمایشگاه: 36138747
ساعت کاری: 15-7.30 شنبه تا سه شنبه
11 /30-7/30 چهارشنبه
لطفا توجه فرمایید مراجعه کننده محترم می بایست 1 هفته قبل از انجام آزمون با کارشناس آزمایشگاه هماهنگی نمایند.
تجهیزات موجود در آزمایشگاه میکروب شناسی
نام دستگاه: ultrasonic
مدل دستگاه:up400st
ساخت شرکت: Hielscherآلمان
خصوصیات و عملکرد:
اعمال انرزی اولتراسونیک به مایعات موجب ایجاد کاویتاسیون در محلول میشود وکاویتاسیون موجب ایجاد شارهایی با نیروی برشی بالا در محلول میشود این نیری برشی فشار زیادی در بین ذرات ایجاد میکند که موجب شکسته شدن ذرات و کوچکتر و نانوسایز شدن آنها میشود.
وضیعت: فعلا غیر فعال میباشد
نام دستگاه:micropalate rider
مدل دستگاه: mqx200r2
محدوده اندازه گیری طول موج700-350
نام دستگاه: Shaking Incubator
کارخانه سازنده: Lab tech
کشور سازنده: کره جنوبی
مدل دستگاه: LSI-3016A دیجیتالی تایمر دار
خصوصیات و عملکرد دستگاه: رنج دمایی 25 تا 50 درجه سانتی
گراد و امکان تنظیم زمان تا72 ساعت رنج سرعت تا200rpm
نوع حرکت شیکر اربیتالی با میزان حرکت20 میلی متر
نام دستگاه: gerber sentrifuge
کارخانه سازنده:سوییس
مدل دستگاه: CE.FH.036.25
خصوصیات و عملکرد : برای اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر
نام دستگاه: stomaker
کارخانه سازنده: British
مدل دستگاه: BAG021
خصوصیات و عملکرد: جهت هموژن کردن انواع مواد غذایی بصورت ضربه ای در محیط کشت کاربرد دارد.
نام دستگاه: Homogenizer
مدل دستگاه:Dl18B
کشور سازنده: المان
خصوصیات و عملکرد:برای ایجاد مخلوطی همگن و یکدست استفاده میشود.
نام دستگاه: انکوباتور یخچالدار
کشور سازنده: آلمان
خصوصیات و عملکرد: قابلیت نتظیم دما 2تا 45 درجه
نام دستگاه: انکوباتور یخچالدار
مدل دستگاه SERIAL NO.439 :
شرکت سازنده: ژال-ایران
خصوصیات و عملکرد: قابلیت تنظیم دما از 0 تا 37
نام دستگاه: اتوکلاو
مدل دستگاه: RT-2
دستگاه تا قبل از ساعت10 روشن خواهد شد
خصوصیات و عملکرد: به منظور استریل کردن مواد و سایل به صورت مرطوب استفاده میشود.
ام دستگاه: Oven
مدل دستگاهUN75:
ساخت شرکت: Memmert
کشور سازنده: آلمان
خصوصیات و عملکرد: به منظور خشک کردن و استریل نمودن
ظروف آزمایشگاهی
نام دستگاه: Oven
مدل دستگاه: CE.FH.151.4
کشور سازنده: آلمان
خصوصیات و عملکرد: به منظور خشک کردن و استریل نمودن
ظروف آزمایشگاهی وقابلیت تنظیم دما تا200 درجه