آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی

در این آزمایشگاه کلاس عملی درس کنترل کیفی میکروبی مواد غذایی برای دانشجویان عمومی و تخصص برگزار می گردد. همچنین دارای امکانات لازم جهت انجام پروژه و پایان نامه دانشجویان می باشد.

اساتید بخش بهداشت  مواد غذایی: دکتر شهرام شکرفروش – دکتر سعید حسین زاده – دکتر سارا بصیری – دکتر مریم پور منتصری

کارشناس آزمایشگاه : شهرزاد یونسیان

شماره تلفن آزمایشگاه: 36138747

ساعت کاری: 15-7.30 شنبه تا سه شنبه

11 /30-7/30 چهارشنبه

لطفا توجه فرمایید مراجعه کننده محترم می بایست 1 هفته قبل از انجام آزمون با کارشناس آزمایشگاه هماهنگی نمایند.

 

تجهیزات موجود در آزمایشگاه میکروب شناسی

نام دستگاه‏: ultrasonic

مدل دستگاه:up400st

ساخت شرکت: Hielscherآلمان

خصوصیات و عملکرد‏:

اعمال انرزی اولتراسونیک به مایعات موجب ایجاد کاویتاسیون در محلول میشود وکاویتاسیون موجب ایجاد شارهایی با نیروی برشی بالا در محلول میشود این نیری برشی فشار زیادی در بین ذرات ایجاد میکند که موجب شکسته شدن ذرات و کوچکتر و نانوسایز شدن آنها میشود.

وضیعت:  فعلا غیر فعال میباشد

 

نام دستگاه:micropalate rider

مدل دستگاه: mqx200r2

محدوده اندازه گیری طول موج700-350

 

نام دستگاه: Shaking Incubator

کارخانه سازنده: Lab tech

کشور سازنده: کره جنوبی

مدل دستگاه: LSI-3016A دیجیتالی تایمر دار

خصوصیات و عملکرد دستگاه: رنج دمایی 25 تا 50 درجه سانتی

گراد و امکان تنظیم زمان تا72 ساعت رنج سرعت تا200rpm

نوع حرکت شیکر اربیتالی با میزان حرکت20 میلی متر

 

نام دستگاه: gerber sentrifuge

کارخانه سازنده:سوییس

مدل دستگاه: CE.FH.036.25

خصوصیات و عملکرد : برای اندازه گیری چربی شیر به روش ژربر

 

نام دستگاه: stomaker

کارخانه سازنده: British

 مدل دستگاه: BAG021

خصوصیات و عملکرد: جهت هموژن کردن انواع مواد غذایی بصورت ضربه ای  در محیط کشت کاربرد دارد.

 

نام دستگاه: Homogenizer

مدل دستگاه:Dl18B

کشور سازنده: المان

خصوصیات و عملکرد:برای ایجاد مخلوطی همگن و یکدست استفاده میشود.  

 

نام دستگاه: انکوباتور یخچالدار

کشور سازنده: آلمان  

خصوصیات و عملکرد: قابلیت  نتظیم دما 2تا 45 درجه

 

نام دستگاه: انکوباتور یخچالدار

مدل دستگاه  SERIAL NO.439 :

شرکت سازنده: ژال-ایران

خصوصیات و عملکرد: قابلیت  تنظیم دما از 0 تا 37

 

نام دستگاه: اتوکلاو

مدل دستگاه:   RT-2

دستگاه تا قبل از ساعت10 روشن خواهد شد

خصوصیات و عملکرد: به منظور استریل کردن مواد و سایل به صورت مرطوب استفاده میشود.

 

 

ام دستگاه: Oven

مدل دستگاهUN75:

ساخت شرکت: Memmert

کشور سازنده: آلمان

خصوصیات و عملکرد: به منظور خشک کردن و استریل نمودن

ظروف آزمایشگاهی 

 

 نام دستگاه: Oven

مدل دستگاه: CE.FH.151.4

کشور سازنده: آلمان

خصوصیات و عملکرد: به منظور خشک کردن و استریل نمودن

ظروف آزمایشگاهی وقابلیت تنظیم دما تا200 درجه