| | | | |
مریم عباس والی | بررسی اثر تحریک الکتریکی لاشه بر تغییرات پس از کشتار و کیفیت گوشت گوسفند دنبه دار ایرانی | دکتری | | 1389/06/01 |
سپیده علاسوندزراسوند | بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی وعملکردی و الگوی الکتروفورزی گوشت شترمرغ و تهیه یک محصول گوشتی ازآن | کارشناسی ارشد | | 1389/04/01 |
نصیره علوی | بررسی اثر افزودن ریزجلبک های اسپیرولینا و کلریلا بر اکسیداسیون روغن زیتون بکر طی دوره نگهداری تسریع شده | کارشناسی ارشد | | 1394/03/23 |
سولماز عالی پور | تولید، خالص سازی و بررسی خواص پپتیدھای زیست فعال درضایعات ماھی کپور توسط آنزیمھای تریپسین و فیسین | کارشناسی ارشد | | 1392/11/12 |
محمدصادق عرب | فرمولاسیون، تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی و پودر نوشیدنی میوه ای بر پایه لبنیات ( مطالعه موردی طالبی) | کارشناسی ارشد | | 1392/11/29 |
راضیه اردالی | بررسی وجود پپتیدهای زیست فعال در ترشحات و عصاره انگل مونیزیا | کارشناسی ارشد | | 1393/06/31 |
مریم برقی قهستانی | : بررسی اثر حفاظتی اسانس آویشن شیرازی بر فیبروز کبدی القا شده با تتراکلریدکربن در موشهای صحرایی | دکتری | | 1397/11/29 |
مهدی بساکی | مقایسه میزان بیان ژن¬های (RYR2، CASQ2، FKBP12.6) دخیل در فرایند تحریک-انقباض در قلب جوجه های گوشتی سالم با جوجه های گوشتی تلف شده از سندرم مرگ ناگهانی | دکتری | | 1394/06/22 |
سارا بصیری | بررسی اثر عصاره متانولی پوست انار بر مهار آنزیم پلی فنول اکسیداز و تغییرات کیفی در میگو نگهداری شده در کنار یخ | دکتری | | 1392/04/29 |
ساره بوستانی | بررسی تاثیر کونژوگه کردن پروتئین های سویا با دکستران بر خواص عملکردی پروتئین ها در نوشیدنی سویای خشک شده با روش پاششی | کارشناسی ارشد | | 1391/12/07 |
زهرا برزوئیان | بررسی ساختمان، عملکرد و پایداری آنزیم لیزوزیم تثبیت شده بر نانولوله های کربنی | دکتری | | 1389/10/15 |
مرجان چهارده چریک | اصلاح شیمیایی آنزیم آسپاراژیناز با کربوکسی متیل دکستران و ارزیابی خواص بیوشیمیایی و ایمنولوژیکی آنزیم اصلاح شده | دکتری | | 1396/12/05 |
محمد هادی اسکندری | کلون کردن، بیان و خالص سازی آنزیم پروکیموزین بزی | دکتری | | 1387/02/30 |
ندا اسکندرزاده هارمی | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در ارگان ها و بافت های مختلف شترمرغ | کارشناسی ارشد | | 1388/02/28 |
فاطمه اعتمادی | مطالعهی میزان کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین D و پاراتورمون ) PTH ( سرم خون اسبهای مبتلا به لنگش در باشگاههای سوارکاری استان فارس | دکتری | | 1402/05/02 |
ماندانا فاموری | فرمولاسیون ، تولید و بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نوشیدنی و پودر نوشیدنی بر پایه جوانه گندم | کارشناسی ارشد | | 1394/06/30 |
زهرا فرقانی | اثر آنزیم ترانس گلو تامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی برگر گیاهی | کارشناسی ارشد | | 1393/12/11 |
علی گودرزتله جردی | خالص سازی و بررسی اثرات ضد میکروبی اووترانسفرین سفیده تخم مرغ | کارشناسی ارشد | | 1389/07/25 |
نادر حبیبی | بررسی فعالیت ضدقارچی نانوذرات منیزیم و مس بر علیه ده گونه قارچی مختلف | دکتری | | 1396/01/20 |
سروش حقیقی منش | بهینه سازی کانژوگه کردن لیزوزیم با اینولین و بررسی خواص عملکردی محصول تولید شده | کارشناسی ارشد | | 1389/06/30 |
علی حاجی محمدی | بررسی مقایسهای توزیع آنزیم گاما گلوتامیل ترانسفراز (GGT) در بافتهای مختلف شتر | کارشناسی ارشد | | 1378/09/22 |
لیلا حاجی پور | جداسازی، خالص سازی و بررسی خواص پپتیدهای بیواکتیو(مولکول های فعال زیستی) از سفیده تخم مرغ | کارشناسی ارشد | | 1390/12/20 |
محمود حسن پور | بارگذاری کروسین در نانوذرات کیتوزان و بررسی اثرات ضدتوموری آن بر سلول های سرطان کولون-رکتوم (HCT116) | دکتری | | |
میرحسین هاشمی پورلله لو | تأثیر عصاره ی اتانولی پوست انار بر میزان بیان ژن های درگیر در ترمیم زخم در رده ی سلولی HDF | دکتری | | 1400/10/28 |
آیدا حسن پور | مطالعه بیومکانیک و شاخص های ترمیم بافتی تآثیرات نانو ذرات پوست انار بر التیام زخمهای جلدی در موش صحرایی | دکتری | | 1398/02/22 |
سمیه حیدری | بررسی نقش مقادیر مختلف آهن بر رشد باکتری های سالمونلا و استافیلوکوکوس آرئوس و تاثیر حضور اووترانسفرین | کارشناسی ارشد | | 1393/07/09 |
کامبیز ایرجی | کلونینگ و بیان آنزیم گلوتامیناز در باکتری ایشیرشیا کولی: بهینه سازی شرایط بیان به کمک طراحی آزمون های آماری و ارزیابی بیوانفورماتیکی آن | دکتری | | 1394/06/30 |
شیما جلیلی | بررسی اجزای شیمیایی پوست انار و اثر بخشی آن ها بر درمان زخم پوستی موش صحرایی | دکتری | | 1396/05/25 |
آیدا کراچی | ارزیابی تأثیر لیزوزیم و لیزوزیم دکستران بر التیام زخمهای جلدی در موش سوری | کارشناسی ارشد | | 1389/11/02 |
ندا کریمی خرمی | افزایش حلالیت پروتئین های ماهی با بکارگیری آنزیم اکتینیدین خالص شده از میوه کیوی | کارشناسی ارشد | | 1390/12/24 |
حمید کریمی | بررسی نحوه توزیع و مقایسه آنزیم رودنیز در دستگاه تناسلی و ادراری گاو و گوسفند نر و ماده | کارشناسی ارشد | | 1372/09/29 |
طاهره کریمی | بررسی اثر Ovalbumin کونژوگه شده با قند مننوز در پیشگیری از کلونیزاسیون سالمونلا در روده ماکیان | کارشناسی ارشد | | 1381/09/02 |
طاهره کریمی | مقایسه کمی سلولهای بنیادی مشتق از خون بند ناف و مغز استخوان از نظر تمایز به بافت های استخوانی غضروفی و شاخص های پیری | دکتری | | 1390/12/23 |
ملیحه کرامت | اثر افزودن اسانس رزماری، زیره سیاه ایرانی، آویشن شیرازی و آویشن باغی بر اکسیداسیون روغن زیتون بکر | کارشناسی ارشد | | 1394/03/10 |
آزاده خادمی | تولید نوشیدنی عملگرا بر پایه پروتئین های هیدرولیز شده ی آب پنیر | کارشناسی ارشد | | 1391/06/29 |
\tازیتا خورسندی | ارزیابی اثر ترکیبی اسانس روغنی دارچین، EDTA و نایسین بر ماندگاری کالباس های امولسیونی برش خورده در بسته بندی های تحت خلاء | کارشناسی ارشد | | 1393/12/16 |
ابوالحسن خوب | ببررسی میزان گستردگی آنزیم لیزوزیم در ارگانهای تولیدمثلی گوسفند نر و ماده | کارشناسی ارشد | | 1390/11/11 |
محمد کیانی | بررسی الگوی پروتئینی پنیر سفید ایرانی تولید شده توسط استارترهای مختلف | کارشناسی ارشد | | 1390/12/17 |
رویا کشنی | بررسی خصوصیات فیزیکو-شیمیائی و عملکردی لیزوزیم اصلاح شده با تراگاکانتین و کتیرای تیمارشده با امواج فرا صوت | کارشناسی ارشد | | 1391/12/09 |
همایون رضا شهبازکیا | بررسی پلی مورفیسم ژن بتاگالاکتوزیل ترانسفراز و رابطه آن با صفات شیرواری در گاو | دکتری | | 1387/11/14 |
ساجده السادات مغربی | فیلم های کامپوزیتی پلی ونیل الکل - آگار حاوی اسانس مرزه )تولیدو بررسی خواص مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، نوری و ضد¬میکروبی( | کارشناسی ارشد | | 1393/06/29 |
مرجان مجدی نسب | طراحی و بررسی عملکرد نانوسنسور DNA-نانوذرات طلا برای شناسایی ژن inv A در باکتری سالمونلا | کارشناسی ارشد | | 1388/06/31 |
آرمین میرزاپورکوهدشت | تولید ژلاتین از زایدات ماهی کپور با استفاده از پروتئاز استخراج شده از باکتری Bacillus licheniformis | کارشناسی ارشد | | 1395/06/03 |
زهرا مقیمی | بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره بن سرخ (Allium jesdianum ) | کارشناسی ارشد | | 1392/07/30 |
مرجان محمدی هاشمی | بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای زانتان و صمغ عربی بر فعالیت آنزیمی و خواص عملکردی لیزوزیم و کاربرد آن در یک سیستم غذایی | کارشناسی ارشد | | 1390/11/11 |
سید مسعود محمدی | افزایش ماندگاری و بهبود خواص ارگانولپتیکی پنیر آنزیمی ایرانی با استفاده از فعال سازی سیستم لاکتوپرکسیداز، میکروفیلتراسیون و سیستم باکتوفیوژ | دکتری | | |
حسام محمدی | اثر فرایند ازن دهی بر آفلاتوکسینM1 در شیر | کارشناسی ارشد | | 1394/12/09 |
محمدحسین مولائی فر | کانژوگه کردن لیزوزیم - دکستران بوسیله مایکروویو | کارشناسی ارشد | | 1390/12/23 |
سمیرا نصرپور | استخراج و جداسازی کروسین از زعفران و بارگذاری آن در نانوذرات کیتوزان و آلژینات | کارشناسی ارشد | | 1392/07/23 |
قاسم پرهیزگاری | بررسی تغییرات پروتئینهای عدسی چشم گوسفند در سنین مختلف قبل از تولد | کارشناسی ارشد | | |
زهرا پارسائی | خصوصیات ضداکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اابی الکلی گیاه پیاز تابستانه (Allium tripedale) | کارشناسی ارشد | | 1394/12/18 |
صفورا پشنگه | بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی استافیلوکوکوس¬های جدا شده از شیر بز و گوسفند با قابلیت تجزیه¬ی هیستامین | دکتری | | 1396/04/20 |
سیده زینب پیغمبرزاده | تأثیر پیشگیری کننده ویتامین E از آب مروارید ایجاد شده با سلنیت در موش صحرایی | کارشناسی ارشد | | 1383/02/27 |
مینا پورجولا | تولید و جداسازی پپتیدهای زیست فعال از فرآورده لبنی کشک و تعیین خواص ضدباکتریایی، ضدفشارخون و آنتی اکسیدانی آن ها | دکتری | | 1394/04/13 |
محمد رییسی | خالص سازی نسبی آنزیم پروتئاز گیاه کارده و بررسی تاثیر آن بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئین های گوشت وفرآورده های امولسیونی آن | دکتری | | 1394/11/26 |
ارش رخشی اصل | بررسی اثر حفاظتی عصاره آبی پوست انار بر آب مروارید القایی با سدیم سلنیت در موشهای صحرایی | دکتری | | 1402/12/16 |
سلیمان رنجبر | بررسی الگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای بافتهای مختلف جوجه، در سنین مختلف جنینی | کارشناسی ارشد | | 1375/02/26 |
مهسا رسته من فرد | فعالیت مهارکنندگی آنزیم مبدل آنژیوتنسین توسط کازئین هیدرولیزشده ی درون پوشانی شده | کارشناسی ارشد | | 1396/12/14 |
فرزانه روشناس | بررسی اثر عصاره آبی زعفران بر پارامتر های استرس اکسیداتیو و آنزیمهای بیوشیمیایی مهم بافت کبد در موشهای صحرایی دیابتی شده با استرپتوزوتوسین | کارشناسی ارشد | | 1395/07/12 |
نازنین صباغ | تولید پنیر کم چرب سفید ایرانی حاوی پروبیوتیک و کلرید پتاسیم | دکتری | | 1389/12/21 |
جواد صفری رونیزی | اثر بسته بندی ضد میکروبی حاوی نانوساختار نقره بر زمان نگهداری شیر پاستوریزه | کارشناسی ارشد | | 1390/11/10 |
سید سعید سخاوتی زاده | تولید کشک پروبیوتیک صنعتی با استفاده از باکتریهای Lactobacillus rhamnosus ریزپوشانی شده و Bacillus coagulans و تعیین مدت زمان ماندگاری آن | دکتری | | 1397/02/01 |
فریبا شکاری پور | بررسی تأثیر کونژوگه کردن با دکستران بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین های آب پنیر | کارشناسی ارشد | | 1390/06/05 |
علی اصغر سلطانی | تولید پودر شیر سویا و بررسی امکان افزایش حلالیت پروتئینهای آن توسط آنزیم فیسین | کارشناسی ارشد | | 1390/12/13 |
سحر سودبخش | تاثیر ریزپوشانی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و میکروبیولوژیک در ماست منجمد سیمبیوتیک | دکتری | | 1390/07/06 |
زهره تقدسی | مطالعه ی فعالیت ضد باکتریائی پپتیدهای حاصل از هضم اووترانسفرین سفیده ی تخم مرغ توسط آنزیم فیسین | کارشناسی ارشد | | 1393/07/08 |
مهدی یارعلی | بررسی اثر ضد باکتریایی لیزوزیم کونژوگه با دکستران بر روی باکتری سالمونلا تیفی موریم | کارشناسی ارشد | | 1387/02/03 |
فروغ سلیمی | مطالعه تأثیر ایوهگزل بر ترکیبات مایع مفصلی | کارشناسی ارشد | | 1376/10/15 |
محمد علی کارگر حجت ابادی | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در قسمتهای مختلف دستگاه تنفسی | کارشناسی ارشد | | 1370/08/22 |
علی احسانی پهراباد | ررسی تغییرات بعضی از آنزیمها و پروتئین ها درگوشت و فرآورده های گوشتی به عنوان شاخص فرآیند حرارتی | دکتری | | 1383/07/08 |
فرنوش اخباری | بررسی پروتئینهای مایع آمینوتیک گوسفند بوسیله الکتروفورز روی ژل پلی آکریل آمید | کارشناسی ارشد | | 1376/08/28 |
احمد اذرافروز | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در قسمتهای مختلف دستگاه گوارش طیور در دوران قبل و بعد از تولد | کارشناسی ارشد | | |
ارسطو ازادی | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در دستگاه ادراری- تناسلی جنین گوسفند در سنین مختلف قبل از تولد | کارشناسی ارشد | | 1376/03/21 |
مهرناز اسماعیل پور | بهبود خواص عملکردی لیزوزیم و کازئین از طریق اتصال به گلوکزآمین | کارشناسی ارشد | | 1384/06/15 |
ابراهیم اسماعیلی | اندازه گیری میزان مس در برخی از ارگانها در بز نر و ماده | کارشناسی ارشد | | 1375/12/13 |
علیرضا البرزی | بررسی و اندازهگیری آفلاتوکسین به روش فلورومتری در مواد اولیه و خوراک طیور، تولید کارخانههای دان شیراز | کارشناسی ارشد | | 1364/11/02 |
زهرا اله داد | بررسی تأثیر اتصال دکستران سولفات به لیزوزیم از طریق واکنش مایلارد بر خواص عملکردی آنها | کارشناسی ارشد | | 1386/11/29 |
صدیقه امیری | بررسی اثر ضدمیکروبی آنزیم لیزوزیم کنژوگه شده با دکستران در پنیر سفید ایرانی | کارشناسی ارشد | | 1385/10/30 |
سارا انصاری | بررسی تأثیر اتصال پروتئین به بتاگلوکان از راه واکنش میلارد بر خواص عملکردی آنها | کارشناسی ارشد | | 1386/12/12 |
ژیلا باقرابادی | اندازه گیری آنزیم ارجیناز در اندامهای مختلف جنین جوجه در سنین مختلف | کارشناسی ارشد | | 1377/06/03 |
بیژن بهادرمنش | گلیکوزیله کردن اوومیکوئید سفیدة تخم مرغ و تعیین خواص بیوشیمیایی و ضد میکروبی آن | کارشناسی ارشد | | |
حمزه پردال | اندازهگیری میزان طبیعی آنزیمهای CPK, ALP, LDH, SGPT, SGOT بر حسب سن در گوسفندان منطقه فارس (بومی) | کارشناسی ارشد | | |
نادر پورقاسم | بررسی امکان بکارگیری رودنیز کبد گاو در جلوگیری از مسمومیت با سیانور در باکتری E. Colik12 | کارشناسی ارشد | | 1375/02/26 |
محمد تخم افشان | بررسی و تعیین میزان تری متیل آمین (T. M. A.) در ماهیهای مصرفی و نقش آن در کنترل کیفیت ماهی | کارشناسی ارشد | | 1367/08/25 |
هدایت اله تقویان پور | بررسی مقایسهای در آنزیم رودنیز و مرکاپتوپیروات سولفورترانسفراز در بافتها و اندامهای مختلف گاو و گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1366/01/18 |
فاطمه جدیدی مردخه | بررسی تاثیر گلیکوزیله کردن بر خواص بیوشیمیایی و عملکردی لیزوزیم وکازئین | کارشناسی ارشد | | 1383/02/06 |
علی جعفری | خالص سازی پروتئین آلبومین سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی | کارشناسی ارشد | | 1378/07/26 |
عباس جلودار | بررسی میزان نیتریت موجود در محصولات گوشتی | کارشناسی ارشد | | 1365/11/03 |
غلامعلی جلودار | تهیه و خالص سازی آنزیم لیزوزیم از سفیده تخم مرغ و بررسی برخی اثرات باکتریولتیک آن در محیط کشت | کارشناسی ارشد | | |
فرامرز جنابی قدس | بررسی بکارگیری روشهای مختلف عصاره گیری برای الکتروفورز پروتئینهای لایه مخاطی روده کوچک طیور | کارشناسی ارشد | | |
محمدحسن حبل الورید | تغییرات آنزیم کراتین فسفوکیناز (CPK) در گاوهای مبتلا به پریکاردیت ضربهای (TRP) | کارشناسی ارشد | | 1367/09/15 |
غلامرضا حراجی | بررسی تغییرات غدد بزاقی و بیوشیمیائی کبد و سرم گوسفند تحت تأثیر ایزوپرنالین | کارشناسی ارشد | | 1370/10/18 |
روح اله حسن شاهی | ایجاد آب مروارید در مدل حیوانی (Rat) و روشهای پیشگیری از آن | کارشناسی ارشد | | |
محمود حقیقت | جداسازی پروتئینهای غنی از اسید آمینه پرولین از غدد بزاقی موش صحرایی (Rat) | کارشناسی ارشد | | 1372/07/22 |
سعید خالصی | بررسی مقایسهای مقادیر آنزیمهای رودنیز و آرجیناز در بافتهای مختلف سگ | کارشناسی ارشد | | |
محسن خامنه باقری | بررسی فعالیت آنزیم رودنیز در سیستم اعصاب مرکزی (C. N. S) گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1371/07/22 |
بهروز خشایار | بررسی توزیع آنزیم رودینز در دستگاه گوارش- کبد- پانکراس- قلب- کلیه- ریه و مغز جنین گوسفند در سنین مختلف | کارشناسی ارشد | | |
شاهین درخشانی زنوز | بررسی تأثیر سیانور در مقدار آنزیم رودنیز و پروتئین تام در کبد، ریه و قلب موش | کارشناسی ارشد | | 1370/09/03 |
غضنفر دژمان | تغییرات کلسترول در زمان سیکل فحلی و دوران آبستنی گاوهای بومی و هلشتاین و مقایسه آنها | کارشناسی ارشد | | |
شاهرخ رضایی تزنگی | ارزش اندازه گیری برخی از فاکتورهای بیوشیمیائی در مایع آمنیوتیک گوسفند به عنوان شاخص سن و تکامل جنین | کارشناسی ارشد | | |
غلامرضا رهام پور | بررسی تأثیر تزریق داخل مفصلی مرفین بر فاکتورهای بیوشیمیائی و هماتولوژی مایع مفصلی و خون و الگوی الکتروفورتیکی پروتئینهای مایع مفصلی در الاغ | کارشناسی ارشد | | 1376/07/28 |
فریبا زاغی | بررسی برخی از پارامترهای بیوشیمیایی خون در گاوهای سوپر اوولیت شده | کارشناسی ارشد | | |
حسین زایری امیرانی | اثر زایلازین هیدروکلراید بر میزان گلوکز سرم خون در حیوانات مختلف (گاو- گوسفند- اسب- الاغ) | کارشناسی ارشد | | |
جواد ساجدیان فرد | بررسی تغییرات آنزیمهای کبدی ALP, AST, AST رودنیز و آرجیناز در اثر ضایعات ایجاد شده در سلولهای کبدی بوسیله تتراکلرید کربن در دامهای اهلی مختلف (گاو، گوسفند و بز) | کارشناسی ارشد | | 1368/12/26 |
اردشیر سالمی | جداسازی و تخلیص آنزیم رودنیز از کبد گوسفند و بررسی خواص بیوشیمیایی آن | کارشناسی ارشد | | 1365/11/03 |
محمدصادق سعیدآبادی | بررسی پارامترهای مایع مغزی نخاعی (C. S. F) و مقایسه آن با خون در سگ | کارشناسی ارشد | | 1372/04/28 |
ابراهیم شاهسونی | بررسی تغییرات پروتئینهای عدسی چشم بز و گوسفند در سنین مختلف قبل و بعد از تولد | کارشناسی ارشد | | 1380/08/13 |
محسن شاه طاهری | بررسی تغییرات بعضی از آنزیمها، پروتئین تام و آلبومین گوسفندان آلوده به کیست هیداتید | کارشناسی ارشد | | 1365/04/29 |
حمیدرضا شعبانپورحقیقی | خالص سازی پروتئین آلبومین سرم گاوی با استفاده از کروماتوگرافی | کارشناسی ارشد | | |
محمدحسن شهبازی | بررسی توزیع آنزیمهای رودنیز و آرژیناز در قسمتهای مختلف دستگاه گوارش طیور | کارشناسی ارشد | | 1370/09/03 |
نازنین صباغ | بررسی مقایسهای تأثیر آنزیم فیسین بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای عضله گاو و گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1381/04/16 |
فرید صباغ کرمانی | بررسی فاکتورهای بیوشیمیایی مایع زجاجیه چشم گاو | کارشناسی ارشد | | |
مهرداد صمصامی ایروانی | تغییرات آنزیمهای سرمی آرجیناز، رودنیز | کارشناسی ارشد | | 1370/09/03 |
حسین طاهریان | مقایسه روشهای مختلف عصاره گیری برای تفکیک، بررسی و شناسایی پروتئینهای Leishmania tropica توسط الکتروفورز | کارشناسی ارشد | | 1376/08/13 |
محمدرضا طهماسبی | جداسازی و خالص سازی هورمون گنادوتروپین سرم مادین آبستن | کارشناسی ارشد | | |
آیت الله ظهرابی بابادی | مقایسه تأثیر تیوسولفات سدیم و سیستامین در پیشگیری و درمان مسمومیت با سیانور و بررسی فعالیت آنزیم رودنیز در کبد، قلب و ریه موش | کارشناسی ارشد | | 1372/09/29 |
محمد عبدالحسین زاده | بررسی توزیع آنزیم رودنیز و آرجیناز در بافتهای مختلف تک سمیان | کارشناسی ارشد | | |
عباس عطری | مطالعات میکروسکوپ الکترونی و بیوشیمیایی روی غدد بزاقی اصلی در شتر نر و ماده | کارشناسی ارشد | | 1370/09/03 |
محمدعلی علایی بخش | بررسی مقایسهای توزیع آنزیم رودنیز در بافتهای مختلف بدن بز | کارشناسی ارشد | | 1378/09/22 |
احمد قریشی | بررسی پارامترهای طبیعی سرم خون گاو نژاد سیستانی بر حسب سن و جنس | کارشناسی ارشد | | |
وحیدرضا کبیری | جداسازی و خالص سازی آنزیم رودنیز از کبد خرگوش و بررسی خواص بیوشیمیائی آن | کارشناسی ارشد | | |
لیلا گلستان | خالص سازی نسبی آنزیم اکتینیدین از میوه کیوی و بررسی تأثیر آن بر حلالیت و الگوی الکتروفورتیک پروتئینهای گوشت گاو | کارشناسی ارشد | | |
غلامرضا لک | بررسی میزان تغییرات در فعالیت بعضی از آنزیمها در قلب، مغز، کبد و پانکراس جنین گوسفند در سنین مختلف | کارشناسی ارشد | | 1373/11/19 |
احمد مال الهی | بررسی فعالیت آنزیم رودنیز در بافتهای مختلف شتر | کارشناسی ارشد | | 1367/08/25 |
صدراله محترمی | بررسی تغییرات Glucose, Creatinine, BUN, GPT, Creatine Kinase پس از تزریق استیل پرومارزین مالئات در خون سگ | کارشناسی ارشد | | 1371/07/22 |
سیدمحمد محسنی مهران | بررسی پارامترهای مایع مغزی نخاعی در مقایسه با خون در گوسفندان و بزان منطقه فارس | کارشناسی ارشد | | |
خوبیار مشایخی | بررسی و اندازهگیری میزان ایمینوگلوبولینهای سرم گوسالههای سالم و مبتلا به اسهال | کارشناسی ارشد | | 1365/04/29 |
محمدامین مهرنیا | بررسی اثر هم افزائی سوکروز و نئوتام در پایداری طعم نوشابه ها | کارشناسی ارشد | | 1384/07/03 |
عنایت الله موسوی | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در اندامهای مختلف بلدرچین | کارشناسی ارشد | | 1378/09/22 |
سیدبهزاد موسوی فیروزابادی | مطالعه تغییرات مرفولوژیکی، هیستوشیمیائی و بیوشیمیائی غدد اصلی بزاقی و مطالعات بیوشیمیائی عضله قلب گوسفند تحت تأثیر ایزوپرنالین | کارشناسی ارشد | | 1370/10/18 |
مهتا میرزایی | بررسی امکان جایگزینی سوکروز با شربت ذرت غنی از فروکتوز (HFCS) در نوشابه های غیر الکلی گاز دار | کارشناسی ارشد | | 1383/03/01 |
حمید نجار | ایجاد ضایعه قلبی در سگ توسط تزریق عضلانی Isopronaline و اندازهگیری آنزیمهای | کارشناسی ارشد | | 1370/12/14 |
محمود نجارصادقی | بررسی تأثیر رودنیز در پیشگیری و درمان مسمومیت با سیانور در موش | کارشناسی ارشد | | 1375/10/24 |
پرویز نجم الدینی | بررسی مقایسهای مقدار آنزیم آرجیناز در بافتهای مختلف گاو و گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1367/07/17 |
محمداسماعیل نصرابادی | بررسی تأثیر اصلاح شیمیایی آرد سویا بر حلالیت پروتئینهای آرد گندم،خواص فارینوگرافی،الگوی الکتروفورتیک و بیاتی نان سنگک | کارشناسی ارشد | | 1381/06/23 |
سیدمهدی نصیری | تحلیلی بر نقش مهار آنزیم آدنوزین دِآمیناز در جلوگیری از آسیبهای ناشی از Reperfusion پس از ایسکمی در قلب سگ | کارشناسی ارشد | | 1381/09/25 |
سعید نیاکوثری | اندازهگیری مقادیر طبیعی آنزیمهای CPK, ALP, LDH, GOT, GPT در سرم گوسفندان اطراف شیراز از بدو تولد تا سن 6 ماهگی | کارشناسی ارشد | | 1365/09/26 |
محمدحسن یوسفی | بررسی توزیع آنزیم رودنیز در تیموس مغز استخوان، طحال و غدد لنفاوی گوسفند و خرگوش | کارشناسی ارشد | | 1371/08/27 |
سمیه حیدری | بررسی ارتباط برخی شاخص های بیوشیمیائی اختلالات کروموزومی با میزان miRNA ها در سرم مادران باردار | دکتری | | |
مرضیه بلندی | بررسی تاثیر نور خشک کردن و زمان انبارداری بر فاکتورهای اصلی شیمیایی ومیکروبی زعفران | کارشناسی ارشد | | 1380/11/07 |
معصومه عبدی | بررسی تاثیر روش های مختلف انجماد، پوشش های محافظ سرمای طبیعی و زمان انبارمانی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی اناردانه | کارشناسی ارشد | | 1393/12/17 |
الهه عابدی | بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و عملکردی گلوتن، گلیادین و گلوتنین از طریق استیله کردن | کارشناسی ارشد | | 1389/06/30 |
زهرا افسر | ارزیابی مقادیر TNFa در بافت های کبد ، کلیه و عدسی موشهای دیابتی تیمار شده با عصاره آبی زعفران (کروکوس ساتیوس) | کارشناسی ارشد | | 1395/12/04 |
حامد عسکری | استخراج و بررسی خواص رئولوژیکی و ساختار شیمیایی هیدروکلوئید پوسته دانه اسفرزه (Plantago ovata L.) | کارشناسی ارشد | | 1388/04/20 |
مهشید عزیزیان | بررسی اثر آسپارژیناز کنژوگه شده با کربوکسی متیل دکستران بر آپوپتوز و بیان دو ژن درگیر در مسیر آتوفاژی ( LC3-II و ATG2B ) در رده سلولی لوسمی لنفوبلاستیک حاد ( Nalm6) | دکتری | | |
حسن باغیشنی | تا ثیر استرس حمل ونقل جاده ای بر پارامترهای بیوشیمیایی خون شتر | دکتری | | 1388/01/29 |
مریم بختیاری | بهینه سازی تولید زیست پلیمر سوکسینوگلوکان از ضایعات کشاورزی | کارشناسی ارشد | | 1389/01/29 |
شهرزاد بارانی شولی | تولید وبررسی عملکرد آنزیم فیسین تثبیت شده بر نانوذرات مغناطیسی مگنتیت (Fe3O4) | کارشناسی ارشد | | 1394/12/16 |
سهیل دانش | بررسی مقایسه سه روش عملآوری در گوشت شتر | کارشناسی ارشد | | 1387/02/03 |
امید دهشیری | ارزیابی شاخص های بیوشیمیایی و تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های کلزا در پاسخ به تنش خشکی | کارشناسی ارشد | | 1390/06/29 |
طاهره ابراهیمی | استخراج کیتین از از ضایعات میگو توسط آنزیم های فیسین و تریپسین و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن | کارشناسی ارشد | | 1390/12/24 |
رضوان انتشاری نجف ابادی | مقایسه توزیع بافتی کوئرستین و کوئرستین کونژوگه با نانو ذرات اکسید آهن در پلاسما و مغز و تاثیر آنها بر کبد موش صحرایی | دکتری | | 1396/06/31 |
زهرا ارجائی | اثر ضد قارچی باکتری¬های اندوفیتی تعدادی از گیاهان دارویی استان فارس | دکتری | | 1397/06/27 |
ارش ارشادی | بررسی عوامل مؤثر در برهمکنش بین ایزوله پروتئین سویا و جزء محلول در آب صمغ فارسی با هدف ایجاد سیستم های تحویل نانومتری | کارشناسی ارشد | | 1394/06/31 |
مرمر اسکندری | بررسی تغییرات اکسیداسیون لیپیدها، سطح ویتامین E و میزان فعالیت آنزیم های کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز در گوشت شتر عمل آوری شده | کارشناسی ارشد | | 1389/05/03 |
نوید گلستانی | بررسی ارتباط میزان پروژسترون و استروژن مایع فولیکولی با بیان ژن هورمون و گیرنده های آدیپونکتین در سلول های کومولوس تخمک گاو | کارشناسی ارشد | | |
حجت اله گل کاری | بررسی امکان جایگزینی پروتئاز گیاه کارده با رنت درپنیر سفید ایرانی | دکتری | | 1394/11/03 |
مهدی هاشم پورصادقیان | عنوان فارسی بررسی تاثیر گلیکیشن بر خواص عملکردی نایسین | دکتری | | 1396/12/16 |
سارا حسین پور | تولید سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت | کارشناسی ارشد | | 1390/05/11 |
صنم جابری پور | تهیه نانو ذرات پروتیین های سرمی شیر به روش امولسیون سازی-ایجاد ژل آنزیمی به عنوان حامل برای کافئین و عصاره گیاهی | کارشناسی ارشد | | 1390/10/26 |
مریم جمالی ترک اباد | اثرتجویز ژل رویال بر فعالیت ماتریکس متالوپروتیناز-9 (MMP-9 (، سد خونی و مغزی، ظرفیت آنتی اکسیدانی کل، حافظه و یادگیری و هیستومورفولوژی مغز در مولتیپل اسکلروزیس القا شده توسط اتیدیوم بروماید در رت | دکتری | | 1400/02/21 |
فروغ خواجه ئی | تغلیظ آب انار با روش های مختلف و بررسی تاثیر این روش ها بر خواص فیزیکو-شیمیایی کنسانتره | کارشناسی ارشد | | 1391/12/13 |
فاطمه خسروی | بیان و تولید پروانسولین نوترکیب انسانی با آلفا-Bکریستالین به عنوان پروتئین حامل | دکتری | | 1400/12/02 |
مجید مجلسی | بررسی ارتباط بین میزان کلاژن طول سارکومر و نیروی لازم برای برش گوشت شتر بالغ و نابالغ و مقایسه آن با گوشت گاو | کارشناسی ارشد | | 1389/09/15 |
امیرحسین محمدی | Glomus mosseae و Phytophthora drechsleri در پوسیدگی ریشه درختان پسته در شرایط گلخانه و مکانیزم آن | دکتری | | 1389/06/01 |
محبوبه ملائی | تاثیر گلیفوسیت و سولفوسولفورن بر ریز جانداران خاک در شرایط کنترل شده | کارشناسی ارشد | | 1392/03/06 |
سکینه منور | استفاده از عصاره انزیمی لاکتوباسیلوس کازئی اسپرژیلوس نایجر واسپرژیلوس اورایزا جهت تهیه پنیر اصلاح شده انزیمی | کارشناسی ارشد | | 1389/11/20 |
علی معتمد | بررسی مقایسهای تغییرات پروتئینهای غدد بزاقی گوسفند و موش صحرائی قبل و بعد از تزریق ایزوپرنالین | کارشناسی ارشد | | |
مریم رفسنجانی فیروزی | بررسی خواص آنتی اکسیدانی کنستانتره آب انار و عصاره پودر قشر داخلی انار در سوسیس فرانکفورتر | کارشناسی ارشد | | 1390/12/23 |
حسین رجائی شریف آبادی | رابطه بین فعالیت کمپلکس های زنجیره تنفسی و بازده غذایی در بره های نر قزل | کارشناسی ارشد | | 1389/06/22 |
رسول رسول پور | خالص سازی، تعیین خصوصیات و نحوه عمل ماده ضد ویروسی کاکتوس Opuntia ficus-indica | دکتری | | 1395/09/25 |
راحله روانفر | استخراج ترکیبات زیست فعال از کلم قرمز به کمک امواج اولتراسونیک و تولید نانو ذرات لیپیدی جامد به منظور کاربرد در صنایع غذایی و دارویی | کارشناسی ارشد | | 1390/12/24 |
مهدیه رییس زاده | بررسی تغیرات پروتئینهای مرحله حاد سرم در بیماریزایی تیلریا آنولاتا درگاوان بومی | کارشناسی ارشد | | 1385/09/13 |
کبری رضائی آبادچی | بررسی تاثیر روشهای خشک کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی ناردانه | کارشناسی ارشد | | 1388/12/05 |
مقصود رضائی | بررسی ارزش تشخیصی سرم آمیلوئید A در مقایسه با گلبولهای سفید خون در تشخیص بیماری رتیکولوپریتونیت ضربه ای در گاوهای شیری با استفاده از تحلیل ROC | کارشناسی ارشد | | 1385/11/16 |
هاجر رضانژاد بردجی | جداسازی و شناسایی باکتری ترشح کننده ی پروتئاز خارج سلولی با قابلیت عملکرد در شرایط اسیدی | کارشناسی ارشد | | 1390/12/24 |
بهاره صابری | تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته هیدروکسی پروپیله شده گندم و جودوسر و کاربرد آنها در تهیه فیلم خوراکی | کارشناسی ارشد | | 1390/06/08 |
سبحان سوادکوهی | تولید کربوکسی متیل سلولز از تفاله چغندرقند و کاربرد آن در سس کچاپ در مقایسه با سایر قوام دهنده ها | کارشناسی ارشد | | 1386/12/23 |
مسعود سپهری منش | بررسی اثرات تماس با امواج الکترومگنتیک در دامنه فرکانس رادیویی تلفن همراه بر شاخصه های پروتئومیک، هورمونی و آنتی اکسیدانی بافت بیضه موش های صحرایی نر | دکتری | | 1392/12/05 |
مسعود سپهری منش | بررسی تجویز خوراکی روغن پسته وحشی (بنه) بر میزان لپتین، هورمون های تیروئیدی و چربی ها در موش صحرایی ماده در هیپوتیروئیدیسم | کارشناسی ارشد | | |
اسماء شاه حسینی | بررسی ویژگی های گرده ارقام مختلف درختان گرده دهنده و اثرهای آن بر ویژگی های میوه خرما رقم ’پیارم‘ | دکتری | | 1397/12/14 |
لاله شهرکی مجاهد | تاثیر عصاره هیدروالکلی ژل گیاه آلوئه ورا بر تغییرات سطح سرمی هورمونهای لپتین، آنتی مولرین هورمون، اینهیبین B، گنادوتروپینها و تستوسترون و ارتباط آن با سطح سرمی بعضی از عناصر کمیاب، ویتامین ها و آنزیم های آنتی اکسیدان تحت شرایط گرسنگی در موش صحرایی نر بالغ | دکتری | | 1395/05/16 |
شیما شاکری | بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آبغوره و پودر تولیدی از آن به وسیله خشک کن پاششی و ارزیابی شرایط خشک کردن | کارشناسی ارشد | | 1392/06/31 |
الهه شانه ساززاده | استخراج و بررسی ویژگی های رئولوژیکی و ساختاری صمغ دانه مرمرشک (Salvia macrosiphon | کارشناسی ارشد | | 1388/12/01 |
مریم شجاعی زینجناب | تولید درجای (in situ) اتیل استرها با استفاده از لیپاز (پالاتاز) به همراه تخمیر برای ایجاد عطر و طعم میوه ای در محصولات لبنی | دکتری | | 1399/06/12 |
اسماعیل ضیایی | همسانه سازی و بیان پروکیموزین در گیاه توتون | دکتری | | 1399/11/29 |
نوید ضیائی درونکلایی | مطالعه داکروسیستورینوگرافی الاغ با استفاده از مواد حاجب محلول در آب و چربی و بررسی عوارض جانبی احتمالی این مواد بر ترکیبات و مقدار اشک | دکتری | | 1387/03/25 |
سارا احمدنیای مطلق | تعیین قطعات ژنی JH مورد استفاده در ساختمان آنتیبادیهای گاومیش | کارشناسی ارشد | | 1382/07/21 |
زهرا ارجایی | بررسی جایگزینی متیل بروماید بوسیله اٌزن در حشره¬زدایی خرما | کارشناسی ارشد | | 1386/03/09 |
مجید اسکندرپور | بررسی تأثیر سه نوع جیره غذائی مختلف بر روی برخی از پارامترهای سرمی و ادراری در گوسفند پس از جراحیهای بزرگ | کارشناسی ارشد | | 1373/12/22 |
امیدرضا امرابادی | بررسی اثرات لیدوکائین بر روی ضربان- ریتم قلب و امواج الکتروکاردیوگرام و آنزیم CPK در گوساله | کارشناسی ارشد | | 1371/04/27 |
حسن ایثارگر | بررسی بالینی و مقایسه تغییرات هماتولوژیک و مغز استخوان در مسمومیت تحت حاد با مس | کارشناسی ارشد | | 1376/10/22 |
محمد بدران | بررسی پارامترهای خونی و مایع مغزی نخاعی در مننژیت تجربی در گوساله | کارشناسی ارشد | | |
احمد رضا براتی | بررسی اثرات درمانی سایمتیدین بر کلیه و آنزیمهای آلکالن فسفاتاز، آرژیناز اوره و کراتینین سرم در مسمومیت تجربی با استامینوفن در موش صحرائی | کارشناسی ارشد | | 1375/07/23 |
حسن برزگر | بررسی امکان تولید کیتوزان و کاربرد آن به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در سس مایونز | کارشناسی ارشد | | 1383/06/01 |
محمدرضا برزگربفرویی | ارزیابی پارامترهای سلولی و بیوشیمیائی مایع صفاقی و خون در برخی از جراحیهای متداول حفره شکمی بز | کارشناسی ارشد | | 1375/10/24 |
علی رضا بیابانی خانکهدانی | ارزیابی تنوع ژنتیکی لاین ها و ارقام مختلف کنجد با استفاده از تجزیه صفات کمی و کیفی و الگوهای الکتروفورزی پروتئین کل دانه (Sesamum indicum L.) | کارشناسی ارشد | | 1384/06/16 |
حسن پورعباس | بررسی اثر فصل بر روی پارامترهای بیوشیمیائی سرم خون شتر و ارتباط آن با فعالیت غده تیروئید | کارشناسی ارشد | | 1376/11/20 |
ابریشم تنهاتن ناصری | ارزیابی خصوصیات شیمیایی و نانوایی واریتههای غالب گندم استان فارس و ارائه نسبت مناسبی از آرد این گندمها برای تولید نان لواش | کارشناسی ارشد | | 1381/11/01 |
محسن جعفری | بررسی تولید آنزیم بتالاکتاماز در باکتریهای جدا شده از شیر بزان مبتلا به ورم پستان | کارشناسی ارشد | | |
اسمعیل جوانمردی | بررسی مقایسهای تغییرات پروتئینی غدد بزاقی اصلی در موش آزمایشگاهی تحت تأثیر دوبوتامین وتربوتالین | کارشناسی ارشد | | 1374/11/25 |
اکبر جوکار | تعیین شرایط بهینه تولید آنزیم بتا-گالاکتوسیداز توسط Lactobacillus delbrueckii به منظور تولید شیر با لاکتوز هیدرولیز شده | کارشناسی ارشد | | 1390/04/15 |
سیداحسان حسینی | مطالعه تأثیر دیکلوفناک سدیم (ولترال) بر سلولهای خونساز مغز استخوان و آنزیم آرژیناز | کارشناسی ارشد | | |
وحید رضا خامسی پور | بررسی تغییرات فاکتورهای بیوشیمیایی خون در سگ بعد از تجویز دوزهای مختلف سم عقرب ادنتوبوتوس | کارشناسی ارشد | | |
الهه خواجه علی | ارزیابی تأثیر مهاری سیستم لاکتوپراکسیداز بر E.coli O157:H7 در پنیر سنتی ایرانی | کارشناسی ارشد | | 1384/12/15 |
لیلا دادور | بررسی فعالیت آنزیمهای ادرار در شترهای یک کوهانه ایرانی مجتمع کشتارگاهی یزد | کارشناسی ارشد | | |
محمدمهدی درودچی | بررسی تغییرات پروتئینهای سرم خون گاوان مبتلا به بیماری تیلریوز بوسیله الکتروفورز | کارشناسی ارشد | | 1365/02/24 |
کرامت دوستکام | بررسی و مطالعه مایعات درون حفره شکمی و مقایسه آن با پارامترهای خون و کاربرد آن در تشخیص بیماریهای محوطه بطنی در گاو | کارشناسی ارشد | | |
عبداله ذبیح پوررحیم ابادی | تعیین تغییرات احتمالی در فاکتورهای سلولی و بیوشیمیایی خون رات در اثر استفاده طولانی مدت سلبار ده درصد | کارشناسی ارشد | | 1367/09/15 |
مرضیه رحیمی | بررسی اثر موننسین بر سطح چربیها و لیپو پروتئینهای سرم خون در گاوهای شیری پیرامون زایمان | کارشناسی ارشد | | 1382/12/03 |
صغری رنجبرزاهدانی | بررسی تولید بیسکویت رژیمی کم شیرین و کم چرب با استفاده از شیرین کننده ها و چربی های جایگزین | کارشناسی ارشد | | 1382/02/24 |
محمود زارع بیدکی | بررسی عواملی چند بر روی ترشح صفرا در گوسفند و بز | کارشناسی ارشد | | 1363/04/19 |
بهشته زرگران | بررسی اثرات تزریق داخل مفصلی داروی ضد التهاب غیر استروئیدی فنیل بوتازون بر روی مایع مفصلی اسب و مقایسه آن با خون | کارشناسی ارشد | | |
مهدی سخا | اندازه گیری میزان تغییرات آنزیم CPK در ضایعات وارده به قلب سگ | کارشناسی ارشد | | |
علی اصغر سرچاهی | بررسی مقایسهای اثرات دو داروی ضد التهاب استروئیدی و غیر استروئیدی بر تابلوی خونی و میزان K, Na, P, Ca و کلسترول خون گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1371/07/14 |
علی رضا سلطانفر | بررسی اثر آسپرین بر رو فراهمی بیولوژیکی تتراسایکلین در مردان | کارشناسی ارشد | | |
فرجاد شاکر | بررسی ارتباط بین میزان چربی و لیپوپروتئینهای سرم خون و هورمونهای غده تیروئید در بز | کارشناسی ارشد | | |
سمانه شقاقیان | بررسی اثر ازن بر حشره زدایی و ترکیبات شیمیایی خرما | کارشناسی ارشد | | 1389/06/31 |
زهره شکرالهی | بررسی پارامتر های مؤثر در تولید پودر آبلیمو از آبلیموی تغلیظ شده با روش خشک کردن پاششی | کارشناسی ارشد | | 1385/04/07 |
محمدجعفر صادقی | Comparative, Microscopical, Histochemical and Biochemical studies. On the Majorsalivary- Glands of the sheep and Goat | کارشناسی ارشد | | |
محمدرضا صفی زاده | اثرات تیمارهای پس از برداشت کلرورکلسیم و آب گرم بر آسیب سرمازدگی، تغییرهای بیوشیمیایی و بافت شناختی میوه لیمو ’لیسبون‘ | دکتری | | 1386/03/26 |
محمد طباطبایی | اثرات دز هیدراسیون بر روی تابلوی خونی فاکتورهای بیوشیمیایی خون و الکتروکاردیوگرام گاو | کارشناسی ارشد | | |
طیبه عابدی | بررسی عملکرد و تغییرات آنزیمهای آنتیاکسیدانت در پاسخ به تنش خشکی در 10 رقم کلزا Brassica napus L.) | کارشناسی ارشد | | 1386/06/28 |
فریدون عبدالوهابی | بررسی اثر آنتروتوکسمی بر روی ترشحات و ترکیب صفرا در گوسفند و بز | کارشناسی ارشد | | 1363/08/19 |
محمد رضا عدالت پیشه | بررسی تأثیر سایمتیدین در درمان مسمومیت کبدی استامینوفن و برخی پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون در خرگوش | کارشناسی ارشد | | 1378/12/23 |
نادعلی عظیم زاده مقدم | مسمومیت تجربی با نفت چراغ در سگ و تأثیر آن بر میزان آنزیمهای SGPT, ALP, SGOT سرم خون و الکتروکاردیوگرام | کارشناسی ارشد | | 1371/02/27 |
علی علی ابادی | بررسی اثر پروتئین یکنواخت شده استخوان گاو در ترمیم ضایعات استخوان متاتارس در اسب | دکتری | | 1386/08/16 |
عبداله علیزاده | بررسی همبستگی بین غلظت هموگلوبین، مس، آهن، سرولوپلاسمین و تعیین تیپ هموگلوبین خون شترهای یک کوهانه ایرانی | کارشناسی ارشد | | |
لادن عمادی | بررسی اثر آسپرین بر چربیها و لیپو پروتئینهای سرم خون خرگوش | کارشناسی ارشد | | |
بهرام فامیلی | بررسی فعالیت کلیه در گاوهای ایرانی | کارشناسی ارشد | | |
حمیدرضا فرزین | بررسی اثرات تغییر حرارت محیط بر روی فاکتورهای کلینیکی، هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون در گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1370/12/14 |
ناصر قایدی پور | بررسی اثرات تعدادی از گیاهان بر روی میزان آنزیمهای آمیلاز، لیپاز، CPK و آرژیناز سرم راتهای دیابتی | کارشناسی ارشد | | |
محمدمهدی قهرمانی سنو | جداسازی پادتنهای تولید شده بر علیه پروتئینهای غنی از اسید آمینه پرولین (PRps) و تعیین محل ساخت PRps در غدد بزاقی بناگوشی موش صحرائی با استفاده از روش (ICC) Immunocytochemistry | کارشناسی ارشد | | 1373/08/23 |
حمیدرضا قیصری | بررسی پارامترهای سلولی و بیوشیمیائی مایع مفصلی آرنج و مقایسه آن با خون در شتر یک کوهانه | کارشناسی ارشد | | |
علیرضا کبیر | بررسی تابلو خونی و اندازهگیری فعالیت آنزیمهای کبدی SGPT, SGOT در گوسفندهای بیهوش شده بوسیله گاز هالوتان، قبل، در طی و 24 ساعت پس از بیهوشی بوسیله دستگاه بیهوشی استنشاقی ساخته شده در دانشکده دامپزشکی شیراز | کارشناسی ارشد | | 1370/01/02 |
غلامعلی کجوری | بررسی تغییرات غلظت گلوکز و پروتئین تام سرم در اثر تغییر غلظت کربوهیدراتهای شکمبه در گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1369/01/29 |
فرشید کردی | بررسی تغییرات هماتولوژیکی و برخی فاکتورهای بیوشیمیائی سرم خون در مسمومیت تحت حاد با کلرور سدیم در گوسفند | کارشناسی ارشد | | |
امید کریمی | بررسی علائم بالینی و تغییرات فاکتورهای بیوشیمیائی خونی CPK, BUN, SGOT, (AST), SGPT (ALT) و گلوکز در سگ بعد از تجویز دوزهای مختلف سم مار | کارشناسی ارشد | | 1371/12/13 |
ابوالفضل کوثری | بررسی اثرات تزریق داخل مفصلی ایزوفلوپردون استات بر روی مایع مفصلی اسب و مقایسه آن با خون | کارشناسی ارشد | | 1375/12/03 |
معظم کوهی مقدم | بررسی ارزش تشخیصی اندازهگیری هاپتوگلوبین در گاو از طریق مقادیر مرجع در سنین مختلف و دو جنس نر و ماده و مقایسه با میزان هاپتوگلوبین در برخی بیماریهای عفونی رایج در منطقه شیراز | کارشناسی ارشد | | 1383/09/16 |
فرشید کیایی | بررسی مقادیر طبیعی پارامترهای مایع مغزی- نخاعی- (C. S. F) و مقایسه آن با خون در گاوان و گوسالههای بومی مخلوط منطقه فارس | کارشناسی ارشد | | 1367/03/17 |
حجت اله گلکاری | بررسی امکان جانشین سازی صمغ کتیرا بجای دیگر مواد قوام دهنده وپایدار کننده وارداتی در سس مایونز | کارشناسی ارشد | | 1380/06/28 |
غلامعلی مالکی | بررسی تأثیر اعمال جراحی بافت نرم روی برخی از فاکتورهای سرمی و ادراری در گوسفند با جیره غذائی ثابت | کارشناسی ارشد | | |
کوروش مالکی | بررسی مقایسهای پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون و مایع مغزی نخاعی شتر | کارشناسی ارشد | | 1374/09/23 |
حسین علی محبی | اندازه گیری مقایسهای میزان مس در قسمتهای مختلف کبد گاو، گوسفند و بز | کارشناسی ارشد | | 1374/11/25 |
مهرداد محمدی | مطالعه مایع مفصلی Fetlock اندام قدامی اسب در حالت طبیعی | کارشناسی ارشد | | 1367/09/18 |
محمدحسن مرتاضی قورتولمش | بررسی اثر آسپیرین روی Bioavailibity تتراسایکلین | کارشناسی ارشد | | 1367/09/15 |
زهره مشاک | بررسی برخی از پارامترهای متابولیکی گاو گیرنده رویان در طی دوره آبستنی و پس از زایمان | کارشناسی ارشد | | 1366/03/13 |
حسین معتمدی نصرآبادی | بررسی تأثیر نوع و غلظتهای مختلف نمک و مدت زمان نگهداری در یخچال بر روی آنزیمهای آنتی اکسیدان و اکسیداسیون لیپیدها در گوشت گاو، شتر و مرغ | کارشناسی ارشد | | 1385/04/26 |
لیلا مقصودی شوریجه | بررسی اثر کرایوپروتکتیو افزودنی های مختلف روی پایداری پروتئین های سوریمی در طول مدت نگهداری | کارشناسی ارشد | | 1386/03/06 |
زهرا منتظر | ارزیابی پارامترهای کمی و کیفی موثردر کیفیت آب نارنج در طی دوره نگهداری و اثر آنها بر زمان ماندگاری | کارشناسی ارشد | | 1386/10/15 |
ژاله مهاجری برازجانی | بررسی اثرات بالینی و پاراکلینیکی یوروگرافین در گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1381/10/16 |
محمدجواد مهربان پور | بررسی اثر تزریقی دیازپام و پنتوبا ربیتال سدیم و تغییرات هماتولوژیکی و بیوشیمیایی سرم خون گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1371/10/14 |
افسون موسوی | بهینه سازی بازده تولید صمغ زانتان | کارشناسی ارشد | | |
شهرام موسوی | بررسی تغییرات برخی از پارامترهای ایمنی غیر اختصاصی در ماهی کپور معمولی بدنبال عفونت تجربی ناشی از باکتری آئروموناس هیدروفیلا | کارشناسی ارشد | | |
سیدحسین میردهقان طرزجانی | تغییرات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در طول رشد و انبارداری میوه اناردر ارتباط با خسارت سرمازدگی: نقش تیمار گرمایی | دکتری | | 1385/06/13 |
سیدحسین میردهقان طزرجانی | تغییرات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در طول رشد و انبارداری میوه اناردر ارتباط با خسارت سرمازدگی: نقش تیمار گرمایی | کارشناسی ارشد | | 1385/06/13 |
عبدالحمید میمندی پاریزی | بررسی اثرات حذف هزارلا بصورت تجربی در گوسفند و روش برداشت و ایجاد معبر فرعی | کارشناسی ارشد | | |
هادی نداف | بررسی مقدار پروتئین، کلسیم، فسفر، خاکستر و نمک موجود در جیرههای تولیدی توسط کارخانجات شیراز و حومه آن | کارشناسی ارشد | | 1363/06/24 |
سعید نظیفی حبیب ابادی | بررسی پروتئینهای سرم خون گوسفندهای قزل و مهربان بوسیله الکتروفورز | کارشناسی ارشد | | 1364/10/18 |
اردوان نوروزی اصل | مقایسه اثرات مسمومیت تحت حاد با مس بر فاکتورهای بیوشیمیائی مایع مغزی- نخاعی و سرم خون گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1376/09/24 |
الهام واثقی | تأثیر سم عقرب ادنتوبوتوس بر فاکتورهای پروتئین تام، بیلی روبین تام، اسید اوریک کلسترول، آنزیم آمیلاز و اکترولیتها در سرم خون سگ | کارشناسی ارشد | | |
مجید وارسته پور | اثر پیشگیری قند د- مانوز بر جایگزینی سالمونلاتیفی موریوم در روده جوجههای گوشتی | کارشناسی ارشد | | 1371/07/22 |
عبدالرضا وفا | بررسی تغییرات آنزیمهای ALP, CPK, LDH, SGPT, SGOT و پارامترهای خون در مسمومیت تحت حاد با سرب در گوسفند | کارشناسی ارشد | | 1364/10/18 |
احمد بيگدلي | طراحي و ساخت پلاسميد نوترکيب حامل تکرارهاي موتيف CpG 2006 به عنوان ادجوانت ژنتيکي | کارشناسی ارشد | | 1399/12/12 |
محمود فروزان تبار | بررسي اثر ريز پوشاني بر خصوصيات فيزيکي، حسي و زنده ماني لاکتوباسيلوس اسيدفيلوس در ماست | دکتری | | 1398/06/27 |
آيدا کراچي | بررسي اثر ايمونومدولاتوري سلول هاي بنيادي مزانشيمي بر بيان miR-155 و miR-23b در سلول هاي دندريتيک موش | دکتری | | 1394/02/27 |
مهسا مرندي | بررسي تغييرات حجم، فشار و بافت خمير نان حجيم توليد شده با استفاده از مخمر و خمير ترش | کارشناسی ارشد | | 1394/06/31 |
مژده معزي | اثرافزودن عصاره آبي پوسته، هسته ورب اناربرويژگي هاي فيزيکو شيميايي کتلت منجمد | کارشناسی ارشد | | 1394/06/30 |
نعيمه رحيمي زاد | بهينه سازي اينتراستريفيکاسيون روغن زيتون بکر با استفاده از فراصوت | کارشناسی ارشد | | 1394/06/28 |
سميه صادقي گوغري | بررسي باقيمانده آنتي بيوتيکي و آفلاتوکسين در شير گاوداريهاي صنعتي شهرستانهاي شمال استان کرمان | دکتری | | 1398/06/25 |
علي شيرازي نژاد | ارزيابي کانديد واکسن اشريشياکلي طيور مبتني بر ذرات کيتوزان | دکتری | | 1398/11/20 |