عضویت دکتر علی سلطانی در کمیته ی تحصیلات تکمیلی دانشگاه فدریکو ایتالیا

عضویت دکتر علی سلطانی در کمیته ی تحصیلات تکمیلی دانشگاه فدریکو ایتالیا


 در راستای گسترش تعاملات بین المللی و استفاده از ظرفیت های فی ما بین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ایران و ایتالیا، با پی گیری روابط عمومی و امور بین الملل و معاونت های آموزشی و پژوهشی دانشگاه شیراز، دکتر علی سلطانی، عضو هیأت علمی دانشکده ی هنر و معماری به عنوان استاد همکار، به عضویت کمیته ی تحصیلات تکمیلی دانشگاه فردریکوی ایتالیا منصوب شد.
همکاری دکتر سلطانی با این کمیته در زمینه ی پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی و بررسی شرایط اعطای بورس تحصیلی، ارزیابی طرح تحقیق و پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری و همکاری در زمینه ی راهنمایی و مشاوره ی دانشجویان دانشگاه فدریکو (دپارتمان مهندسی عمران، معماری و محیط، (Dicea می باشد.
دانشگاه فردریکو دوم ناپل - به ایتالیایی (Università degli Studi di Napoli - Federico II) - از دانشگاه های معتبر اروپا و دولتی در شهر ناپل ایتالیاست که با نزدیک به یکصد هزار دانشجو و هشت هزار کارمند علمی و کادر آموزشی یکی از بزرگ ترین دانشگاه‌های ایتالیا محسوب می شود. این دانشگاه از ۱۳ دانشکده، ۷۷ دپارتمان و ۴۲ مرکز تحقیقات، ۱۰۸ کتابخانه و ۲ باغ گیاه ‌شناسی تشکیل شده است. دانشجویان این دانشگاه در ۱۴۷رشته ی تحصیلی از جمله رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی؛ فنی و علوم انسانی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل می ‌باشند.
این دانشگاه در سال ۱۲۲۴ توسط قیصر رومی -آلمانی امپراتوری روم مقدس، فردریش دوم که همچنین پادشاه پادشاهی سیسیل نیز محسوب می شد، تأسیس گردید. امّا نام فردریش از سال ۱۹۸۷ در اسم رسمی دانشگاه جای دارد و تصویر او نیز در نشان دانشگاه دیده می‌شود. فردریش برای رقابت با دانشگاه‌های مطرح شمال ایتالیا که با حمایت پاپ تأسیس گردیده بودند بنا نهاده شد و از این رو، نخستین دانشگاه مدرن اروپا نام گرفت؛ زیرا بدون حمایت کلیسا و کاملاً مستقل آغاز به کار کرد.
دپارتمان مهندسی عمران، معماری و محیط (Dicea) این دانشگاه در رشته های مهندسی آب؛ مهندسی محیط زیست؛ مهندسی حمل و نقل و زیرساخت ها؛ مهندسی ژئوتکنیک و زمین شناسی؛ ساختمان؛ شهرسازی؛ منظر و مهندسی معماری فعالیت دارد و چشم انداز آموزش و پژوهش آن بر تربیت مهندسان و محققان نسل جدید با تکیه بر مهارت و ارتقای نوآوری فنی در زمینه ی علوم مهندسی و محیط مصنوع استوار است.
شایان ذکر است که دکتر سلطانی، دانشیار بخش شهرسازی دانشگاه شیراز و عضو هیأت مدیره ی سازمان نظام مهندسی فارس، دکترای خود را در رشته ی شهرسازی و طراحی شهری از استرالیا دریافت نموده و دارای مقالات و پروژه های پژوهشی متعدد است.
وی تاکنون موفق به دریافت جایزه ی بورس دولتی ژاپن، بورس تحقیقاتی دولت ترکیه، جایزه ی تلاش (Endeavour) استرالیا و پژوهشگر برتر کشوری در گروه هنر و معماری (1392) شده است.